Alternativet i Køge: Ny bestyrelse - Landsmødet - Valgkamp til Europaparlamenter og Folketinget


Nyhedsbrev - Nr. 1 - April 2019


ÅRSMØDE OG NY BESTYRELSE FOR ALTERNATIVET I KØGE
Mandag den 25. marts 2019 blev der afholdt ordinært årsmøde i Alternativet i Køge.

På mødet vedtog de fremmødte nye vedtægter for Alternativet i Køge. Med de nye vedtægter har vi indarbejdet de nye minimumsvedtægter for Alternativets kommuneforeninger. Samtidig med den ændring har vi også søgt at tage højde for krav gældende for folkeoplysende foreninger jf. Folkeoplysningsloven.

På årsmødet blev også valgt en ny bestyrelse på tre medlemmer. Bestyrelsen har konstitueret sig på følgende måde:

  • Forperson: Peter Kjær Hansen
  • Næstforperson: Annette Ikast
  • Kasserer: Margit Sleby

LANDSMØDE I ALTERNATIVET I ODENSE
Lørdag den 27. april blev der afholdt landsmøde i Odense. En fantastisk dag med et hav af gode taler, kommentarer og snakke.

DR2 sendte live fra Landsmødet. Du kan se (eller gense) deres udsendelse med bl.a. interviews, kommentarer - og ikke mindst Uffe Elbæks partiledertale her.

Og hvis du ikke allerede har læst det - Alternativet regeringsprogram - så gør det. Det er grønt, bæredygtigt, socialt - og fuldt finansieret. Du elsker det allerede :green_heart:


SÅ ER DER VALGKAMP - VIL DU VÆRE MED?
Nu er det liiige oppe over! Vi venter nok alle i spænding på, at Lars Løkke skal trykke på “valgknappen”. Og når dét sker, så springer vi ud af startblokken. Og der bliver nok at se til den kommende tid.

Når klokken slår 12:00 på lørdag den 4. maj, må vi hænge de første plakater op. Så har du lyst til at give en hånd med uanset hvor i Køge Kommune du bor, så tøv ikke med at sende en mail til koege@alternativet.dk eller ring/SMS til forperson, Peter Kjær Hansen, tlf. 2090 7779.

Vi kan bruge al den hjælp, som du kan afse - også hvis det bare er en times tid. Enten til valgplakater eller til uddeling af politiske foldere og valgaviser.

På tilsvarende vis er der også mulighed for, at blive valgtilforordnet til begge valg. I skrivende stund er der ledige pladser på følgende valgsteder i Køge:

  • Ølby
  • Kirstinedal Skole
  • Højelse skole
  • Lellinge skole

Send en mail til koege@alternativet.dk eller ring til forperson, Peter Kjær Hansen, tlf. 2090 7779, hvis du kunne være interesseret i være valgtilforordnet.

#StemGrønnest - #GrøntValg - #DerforUffe