Aarhus opfordrer til at støtte den politiske leder

Aarhus støtter den demokratisk valgte politiske leder. Josephine Fock har fået et afgørende demokratisk mandat, og det må alle respektere, så vi i Alternativet kan samarbejde om de fælles politiske udfordringer, som vi står overfor.

Alternativet Aarhus appellerer til, at vi internt styrker den bæredygtige kultur af hensyn til fællesskabet. Opskriften er enkel, har du noget på hjertet, noget du gerne vil ytre, så spørg altid dig selv først: Hvilken virkning vil mit budskab have på partiet og bevægelsen som helhed og de ambitiøse politiske mål, vi har sat os?
Hvis du bare er det mindste i tvivl, om det vil svække helheden og muligheden for at andre i Alternativet kan nå i mål med deres politiske virke, så stands op, tænk dig om og undersøg, hvilke andre veje du kan gå.

Vi har gjort alt for at skabe plads til alle stemmer. Du har først og fremmest en mulighed for at benytte Dialog på AlleOs (Alternativets åbne samtaleplatform) til at afprøve dine synspunkter, ytringer, holdninger og oplevelser. Her er der mulighed for at finde sammen og få skabt perspektiv på handlemulighederne. Dernæst har du vores Dialogråd, som kan træde til, når vi ikke selv kan løse konflikterne, men har brug for en tredje part. Yderligere er der jo altid mulighed for at skrive til hovedbestyrelsen, hvis du mener, at noget kræver opmærksomhed. Eller kom med forslag på vores landsmøde.

Trods vores fine værdier er vi alle blot mennesker, der begår fejl. Men for at undgå de største fejl, skal vi altid besinde os en ekstra gang i forsøget på at være et reelt alternativ, og ikke smække med dørene i medierne, fordi vi godt kan lide lyden af at blive hørt.

Og endelig: Respekter interne demokratiske beslutninger og valg – benyt din stemme i tide!

5 Synes om

Rigtig godt skrevet - TAK
Lad os alle følge den linie - Godt gået Århus :slight_smile:

1 Synes om

Ja, det er rigtig, rigtig godt tænkt, følt og skrevet - må dette bådskab brede sig til os alle i Alternativet. Kærlig hilsen
Gunhild

1 Synes om

Hej Per.

Det var så lidt. Vi håber, at vi kan finde en fælles vej frem :slight_smile:

Kasper.

Kære Gunhild.

Tak for dit svar! Vi er glade for, at det har bidraget positivt :slight_smile:

Kasper.

TAK for personligt svar

  Jeg har opfordret folk til at se jeres opslag på Dialog, i den nye

facebook-gruppe: "Alternativet 2.0 - Dialog mellem medlemmerne

alternativet 2.0 - dialog mellem medlemmerne

  kærlig hilsen Per Long, fra Furesø snart i lokalbestyrelsen i Å -

vi har årsmøde 19. marts - hvor jeg stiller op og bliver sikkert
valgt - vi er ikke så mange