Zoom links til møderne d. 22. november 2020

Kære medlemmer af Alternativet Næstved

Så er vi inde i slutspurten mht. at slå kommuneforeningerne Næstved, Vordingborg og Faxe/Stevns sammen i kommuneforeningen Alternativet Sydsjælland.
Sidste runde foregår på næste søndag den 22/11

Kl. 13.00 afholder vi i Næstved vores ekstraordinære årsmøde, hvor vi tager stilling til de nødvendige ændringer i vores vedtægter, således at Næstved bliver den fortsættende forening.

Zoom møde: Ekstraordinært årsmøde Alternativet Næstved

Ingen tilmelding er nødvendig, og det er heller ikke nødvendigt at deltage i Zoom mødet, for at kunne stemme. Link til afstemning vil blive sendt ud til alle medlemmer af Alternativet Næstved mens mødet er igang.

Kl. 14.00 Afholdes møde med henblik på “stiftelse” af kommuneforeningen Alternativet Sydsjælland.
Her vil vi gerne have konfirmeret de vedtægter der er gældende for Alternativet Sydsjælland, samt have valgt en bestyrelse.

Zoom møde: Ekstraordinært/Stiftende årsmøde Alternativet Sydsjælland

Igen her er tilmelding til Zoom møde ikke nødvendigt, men da vi gerne ser at vedtægterne konfirmeres, og bestyrelse vælges, ved brug af “Raise Hand” funktionen i Zoom, er det en fordel at deltage i Zoom mødet.
Skulle det blive nødvendigt med en skriftlig afstemning, så vil der også her kommer et link til digital afstemning ud til medlemmerne under mødet.

Hvis I har nogle spørgsmål, så kontakt os endeligt for afklaring.

Vi håber at så mange som muligt af jer deltager på Zoom møderne, og/eller benytte jer af mulighed for digital afstemning.

Vel mødt
pbv. Jan