Vores eneste valgplakat i Kolding

-den skal op, rundt og prøves …
I Alternativet i Kolding hænger vi os ikke i lygtepælene, men i politikken. Vi har dog ’en- og kun en valgplakat. Den er derfor ganske særlig på flere måder. Derfor synes vi også, at den fortjener at komme rundt i hele kommunen.
For den er vores. Din, min og alle de andres.
-hvis du vil være med?

Vi vil meget gerne have den op at hænge flest mulige steder - så den skal også op og hænge i den have, eller på en pind og stå i din indkørsel, eller et andet sted hos dig, hvor mange kan se og prøve den.

-den kan nemlig prøves.

Lørdag d. 28/10 sætter vi den op kl. 19:30, da er det nemlig blevet mørkt!
Det bliver i forhaven på Søegaardsvej 24 i Lunderskov. Der bor Bjarne Aasø, han er en af Alternativets kandidater til kommunalvalget.
Derefter vil vi gerne have plakaten rundt og stå mange forskellige steder i kommunen. Hvis du har lyst til at den skal stå udenfor hos dig -og det håber vi der er mange der har, så skal du sende en besked til vores valgplakatskoordinator på mail: Alternativetvalgplakat@gmail.dk

-der vil koordinere og give dig besked hvornår det bliver din tur.

Det er først til mølle, så hold dig ikke tilbage. Vi glæder os til at se den rundt omkring i Kolding Kommune - og så hÅber vi, at I vil fortælle os, hvad I hÅber, Alternativet i Kolding vil gøre, hvis vi får et mandat d. 21/11.