Virtuelt årsmøde Aarhus

Tilmeld dig her:
FØRSTE VIRTUELLE ÅRSMØDE, ALTERNATIVET AARHUS.

Dette bliver en noget anerledes form for årsmøde, men det skal ikke stoppe os! Vi glæder os til at se dig virtuelt torsdag d. 30. april kl. 18.30-21.00 til vores første virtuelle ordinære årsmøde nogensinde, det bliver en alternativ verdenshistorie, det bliver sjovt!

Da det kræver noget mere disciplin at afholde et virtuelt møde med mange deltagende, så vi begrænser årsmødet til de i vedtægterne bestemte punkter, som skal behandles. Men vi håber dog, at vi løbende kan udbringe et par skål og måske lave en form for virtuel fællessang?

På årsmødet skal vi først og fremmest vælge en ny bestyrelse. Enkelte af de nuværende medlemmer stiller op igen, men vi har behov for flere, der har lyst til at være med, hvor det sker. Vi har et super hyggeligt fællesskab og høj energi, som vi gerne vil dele med nye bestyrelsesmedlemmer, der brænder for forandring og bæredygtighed. Vi har stort behov for dine ressourcer og din lyst til at gøre en forskel. Som medlem af bestyrelsen er du med, hvor lokal aktiviteter skabes og nye initiativer fødes. Så kom og vær med til at lave fx temadage om klima, arrangere PopUp-café, debat og workshops, eksperimentere med borgerinddragelse, styrke vores lokalpolitiske arbejde og hvad du selv måtte have af gode idéer.

Vi mødes en gang om måneden, men er konstant i dialog med hinanden om de projekter, vi hver især har del i eller tager ansvar for.

Send dit opstillingsgrundlag til aarhus@alternativet.dk senest d. 16.04, hvor du fortæller kort om dig selv, hvad du byder ind med og brænder for.

Bestyrelsens består af:
Forperson, næstforperson, kasserer, medlemsansvarlig, lokaleansvarlig, kommunikationsansvarlig, politikansvarlig, kampagneansvarlig, eventansvarlig og suppleanter.


Husk, du kan altid følge eller kontakte Alternativet Aarhus via:

Hjemmesiden: aarhus.alternativet.dk
Facebook: Alternativet Aarhus, Facebook
Instagram: Alternativet.Aarhus
Alternativet Dialog: Alternativet_Aarhus
E-mail: aarhus@alternativet.dk

Med grønne hilsner
Alternativet Aarhus :green_heart: