Vil du være kandidat til Folketinget?

Nu med korrekt e-mail adresse til tovholder for kandidatudvalget, Thomas Quist: thomasqdk@yahoo.com

Der endnu en gang blevet den tid på året, hvor der skal vælges kandidater til folketinget. Man er valgt som kandidat for 1 år ad gangen.

Hvis du ønsker at stille op som folketingskandidat skal vi have dit kandidatgrundlag senest d. 3. februar. Dette gælder for både nuværende kandidater som ønsker at genopstille og nye kandidataspiranter. For at være opstillingsberettiget skal du have været medlem af Alternativet i mindst 3 måneder inden opstillingsmødet, som afholdes d. 17. marts - info om tid og sted kommer senere.Dit kandidatgrundlag skal sendes på e-mail til tovholder for kandidatudvalget, Thomas Quist. Klik HER for at sende din e-mail.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring det at stille op så må du også meget gerne kontakte Thomas på mail eller telefon 42 73 68 97. Du kan også tage kontakt bestyrelsen i din lokalforening for at høre nærmere.

Når dit kandidatgrundlag er indsendt vil kandidatudvalget, som består af bestyrelsesmedlemmer fra de østjyske lokalforeninger og storkredsen, tage kontakt til dig for at gennemgå din ansøgning og forberede dig til opstillingsmødet og hvad du kan forvente fremadrettet. hvis du bliver valgt som kandidat.

Vi ser frem til at modtage dit kandidatgrundlag.

De grønneste nytårshilsner,

Bestyrelsen i Storkreds Østjylland
Anders, Henrik, Hosein, Mads, Thomas og Sandra

1 Synes om