Vil du være folketingskandidat og med i vores aspirantforløb?

Kære medlem

Vi vil bare lige at minde om, at fristen for at melde sig til vores folketingskandidat-aspirantforløb her i Storkreds København er d. 01.02.18, det vil sige allerede på torsdag.

Så går du rundt med en folketingsspire i maven? Vil du være med til at gøre en forskel for Alternativet og for det danske samfund? Og har du være medlem af Alternativet siden 17.01.2018?

Så var det måske noget for dig at melde dig som kandidataspirant for Alternativet til folketingsvalget. Vi ved, at det at melde sig som folketingskandidat er et stort skridt, hvis ikke man har prøvet det før, derfor har FT-udvalget lavet et kandidataspirant-forløb med workshops som du kan melde dig til, hvis du gerne vil klædes godt på til det at være kandidat. Nedenfor kan du læse mere om forløbet.

Kandidataspirantforløbet er et tilbud til dig som kandidatspirant. Hvis du ønsker at stille op som kandidataspirant på normalvis, er du naturligvis velkommen til at melde din interesse og indsende dit opstillingsgrundlag til storkreds.kbh@alternativet.dk senest d. 18-02.2018 uden at deltage i workshopsne – det vi kalder model A.

Workshops i model B
Vi afholder tre workshop, som vil kvalificere dig som kandidatsapirant. Der er en stram tidsplan pga. de vedtægtsbestemte deadlines, derfor har vi planlagt et intensivt og effektivt forløb og vi forventer, at du vil deltage aktivt i det planlagte program.

Tid og sted vil blive udmeldt hurtigst muligt. Vi kan dog allerede nu løfte sløret for at Workshop 1. strækker sig over hele dagen.

Program

Workshop 1 D. 04.02.18 Indhold: Assessment Centre – Dit politiske håndværk.

Workshop 2 D. 08.02.18 Indhold: Din politisk holdbarhed – skriveværksted.

Deadline D. 18.02.18 Sidste frist for indsendelse af skriftlige kandidatgrundlag.

Workshop 3 D. 28.02.18 Filmproduktion – Valgvideoer.

Hvis du ønsker at blive folketingskandidat skal du sende din tilmelding til Storkreds Københavns mail: storkreds.kbh@alternativet.dk senest d.01.02.18 kl.23.59.

Mærk din ansøgning med model A eller model B alt efter, hvilken model du ønsker at opstille efter. For at være opstillingsberettiget skal du den 18. marts have været medlem af Alternativet i 3 måneder, dvs. siden d. 17.02.2018.

Din tilmelding skal indeholde:

  1. Mail-adresse
  2. Telefonnummer
  3. En kort beskrivelse af, hvad der driver dig (du behøver først sende dit endelige opstillingsgrundlag d. 18.02.2018, det vil en af workshopsne nemlig handle om).

Har du opklarende spørgsmål er du velkommen til at kontakte Storkredsen på mail: storkreds.kbh@alternativet.dk eller tovholder for FT-udvalget på mail: trine@supertanker.dk.

Med venlig hilsen
Storkreds København