Vil du opstille til storkredsbestyrelsen i Nordjylland?

Generalforsamling forude…

Vi holder informationsmøde for kandidater til Storkredsbestyrelsen torsdag den 19. maj 2016 kl. 19-21 i partilokalet i Aalborg, Vesterbro 57, 9000 Aalborg.

Alternativet Storkreds Nordjylland indkalder til generalforsamling den 19. juni 2016, og her skal der vælges en helt ny bestyrelse.

Vi opfordrer dig til at overveje, om det var noget for dig. Har du lyst til at være en aktiv del af Alternativets spændende udvikling og på den måde være med til at præge, hvordan vi udfolder Alternativets vision i Nordjylland?

Bestyrelsesarbejde handler om at skue visioner, sætte rammer og mål, planlægge og organisere samt føre planerne ud i livet.

Vi står over for en masse nye tiltag i Alternativet: kurser og uddannelser, kandidattræning, opstart af lokalkredse og kommunalvalg, ny IT-platform, AlleOs, som vi skal lære at bruge alle sammen, politik der skal udvikles, nye vedtægter gennem hele organisationen, sommerlejr og folkemøder og en helt masse mere.

Det skal være sjovt, men også seriøst.
Det skal være struktureret, men også kreativt.

Vi skal turde at gøre tingene på vores egen måde, samtidig med at vi er tro over for Alternativets værdier og debatdogmer.

For at sikre os de allermest kompetente kandidater til den nye bestyrelse, og at den enkelte véd, hvilke opgaver der ligger i bestyrelsesarbejdet, indbyder vi interesserede til at møde op den 19, maj. Her vil nuværende bestyrelsesmedlemmer fortælle om deres erfaringer, ligesom der på mødet vil være oplæg samt plads til samtale og spørgsmål.

Det vil være en rigtig god idé, hvis du studerer denne ufærdige oversigt over roller og opgaver i storkredsbestyrelsen, og hvis du kan se dig selv i noget af det, så mød op til informationsmødet og hør mere.

Storkredsens nuværende vedtægter kan ses her.
Tilmeld dig informationsmødet her.

Grønne hilsner fra
Storkredsbestyrelsen