Vil du give en skærv til vores fælles valgkamp?

Kære medlem af Alternativet

Kommunal- og regionsrådsvalgkampen starter for alvor nu på mandag – og vi har i Alternativet en kæmpe opgave med at sætte en dagsorden, der fokuserer på klima, miljø og det bæredygtige samfund.

Vi vil rigtig gerne slå fast over for vælgerne, at Alternativet er det mest ambitiøse parti i forhold til både klima, velfærd, kulturen og et mere humant samfund.

Spørgsmålet er: Har du mulighed for at hjælpe os med et bidrag til annoncering af vores kommende tre valgkampsvideoer og andre udgifter i valgkampens slutspurt? Vores synlighed får stor betydning for, hvor mange mandater vi får på valgdagen. Vil du give 50 eller 100 kr. til formålet? Eller måske kan du give endnu mere? (Bidrag på over 1.000 kroner offentliggøres i vores regnskab).

Hvis du vil, så giv et valgfrit bidrag på MobilePay på 74227. Eller brug vores konto nr: 8401-1265471. Du kan også gå ind på alternativet.dk/givetbidrag

Alle bidrag modtages med kyshånd, og er du mere typen, der hellere lægger frivilligtimer i valgkampen, så er det så fint. :smiley:

Vi er afhængige af enkeltpersoner som dig og mig. Jeg håber, at du vil bidrage til Alternativets valgkamp!

Tak for din opbakning!

Grønne efterårsferie-hilsner fra Mark Desholm, Sekretariatschef

Å