Vi skal flytte!

Kære Alternativist

Vi skal flytte til nye lokaler.

Vi har opsagt vores lokaler på Nørre Allé og flytter i løbet af april-måned til nye og mindre lokaler på Jægergårdsgade 164a, 1. sal. Her skal vi bo sammen med WorldPerfect, der primært benytter lokalerne i almindelig arbejdstid, hvor vi primært vil benytte dem eftermiddag, aften og weekend
Vi har meget der skal ryddes op og køres væk, og selvfølgelig også noget, der skal flyttes med.

Derfor skal vi bruge jeres hjælp:

  1. Vi holder fælles arbejdsdage hvor vi håber at så mange, som muligt vil komme og give en hånd med - det sker følgende dage (og man er også velkommen dele af dagene):
  • søndag den 8. april kl. 10-16
  • tirsdag den 10. april kl. 15-20
  • søndag den 15. april kl. 10-16
  • lørdag den 28. april kl. 10-16 - denne dag skal vi også have gjort rent
  1. Er du en af de mange, der har doneret noget til Alternativet Aarhus, og vil du gerne have det igen hvis vi ikke kan bruge det i vores nye lokaler, skal vi bede dig komme og hente det - helst senest søndag den 8. april. Kan det ikke lade sig gøre så skriv til Mette Worm på zoneworm@gmail.com og lav en aftale om hvornår du afhenter hvad.
  2. Har du en lade/garage/kælder eller andet stort, tomt, tørt rum, du ikke har noget i, så mangler vi opbevaringsplads til alle vores valgplakater og hører meget gerne fra dig. Lav en aftale med Mette på ovenstående adresse, hvis du kan hjælpe med opbevaring.

Hvis du har værktøj, arbejdhandsker, aviser eller andet til at pakke om skrøbelige ting, rengøringsgrej (særlig sidste dato) eller andet, der kunne være relevant i en flytteproces, så medbring det meget gerne :slight_smile:

Vi glæder os til at se jer til arbejdsdagene i Nørre Allé og til at vise jer de skønne lokaler i Jægergårdsgade - indflytterfest annonceres senere!

Grønne hilsner,
Alternativet Aarhus og Storkreds Østjylland :green_heart: