Vi skal finde 160.000 løsninger

Kære alle

VI SKAL FINDE 160.000 LØSNINGER
måske har du også én.

Hvis du også føler dig afmægtig over, at mange hundrede tusind flygtninge og migranter, der er flygtet fra krigen i deres hjemlande, ikke får den hjælp, de har brug for, så kom og vær med til at finde løsninger.

Søndag d. 13. november 2016 kl. 13-16:00 inviterer ALTERNATIVET i Næstved til debatmøde i Smedien på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10 i Næstved.

Mød flygtninge, Venligboere og fmd. for ALTERNATIVETs folketingsgruppe, EU og flygtningeordfører Rasmus Nordqvist.

I september opholdt 160.000 flygtninge og migranter sig i Europa. Mange får en følelse af hjælpeløshed og afmægtighed ved at se de voldsomme billeder i TV og høre de fortvivlede beretninger fra flygtningelejrene i Sydeuropa. Eller følelsen af at vores empati ikke kan nå helt frem til de mange fortvivlede mennesker, der har mistet deres hjem og familiemedlemmer.

Er flygtningesituationen for stor til at vi kan gøre noget?

I ALTERNATIVET er svaret enkelt. Du behøver ikke slukke for dit TV. Og selv om vi ikke ’sælger håb’, er der alligevel et håb, hvis vi står sammen. Vi vil gerne være med til at finde 160.000 løsninger. Eller så mange det er muligt at finde.

Derfor inviteres alle interesserede til debatmøde i Smedien.

Her kan du opleve nogle af de gode løsninger, der allerede findes i Næstved Kommune. Og du vil blive inviteret til en Café-debat om hvilke løsninger, der ligger og venter på at blive taget op.
Du har sikkert også en idé, et forslag eller en løsning. Kom og tag debatten og lad os finde løsningerne sammen.

Vedhæftet reklame, som i måske kan hjælpe med at hænge op rundt omkring: opslag PP 13 nov 2016.pdf (39.0 KB)

Med venlig hilsen
Alternativet Næstved
Kontaktperson: Anne Grete Kamilles, 31375311