Vi kalder på alle medlemmer - Vær med til at skabe håb

Kære Alternativister i Nordvest

Vi har en drøm og et realistisk håb om at vores bydel, kan gå forrest med den bæredygtige udvikling. Bydelen har gode muligheder for at tage hånd om sin egen udvikling – især hvis du vil være med.

Et demokratisk håb om mere nær-demokrati og selv-bestemmelse – med et stærkt Lokaludvalg, lokale netværk og foreningsliv.

Et socialt håb om mangfoldige og rige liv – hvor gentrificeringen ikke ekskluderer, men løfter fællesskabet fra bunden.

Et grønt håb om liv i balance med naturen – i en bydel med mere grønt, mindre madspild, lokalt genbrug og bæredygtigt iværksætteri.

VI HAR BRUG FOR, AT DU ER MED – SÆT KRYDS VED DISSE DATOER

Søndag den 8. oktober kl.14-16 – HVORDAN SKABER VI FORANDRING I BYDELEN?
Intro til hvad der er undervejs i bydelen og hvordan vi kan deltage. Intro til ‘voter outreach’- metode, hvordan man på gaden eller ved at stemme dørklokker opnår reel kontakt med folk, der vil være med til at skabe forandring.

Søndag den 15. oktober kl.14-16 – HVORDAN FÅR VI FLERE MED PÅ EN FORANDRING?
Vi tager et par timer, hvor vi sammen går ud og øver os i ‘voter outreach’ – og skaber et stærkere netværk for Alternativet i NV/Bispebjerg. Det kræver mod og empati – så det er god træning. Her giver vi også invitation til tirsdag den 31. oktober.

Tirsdag den 31. oktober kl.19-21 – ALTERNATIVET FOR NORDVEST: NÆR-DEMOKRATI
En aften med samtaler og oplæg om, hvordan vi tager vores ansvar for bydelen og vores lokalsamfund på os – sammen løfter vi fra bunden.
En aften der lægger op til kommunalvalget – med et stærkt lokalt fokus.

Vi har 230 medlemmer her i Nordvest - og vi har brug for alle kræfter, for at sikre det bedste kommunal- og regionsrådsvalg.

I bydelsforeningen har vi besluttet at støtte op om kandidaterne med ovenstående i samarbejde med vores fire kandidater.

Sådan hjælper du os - og vores bydel!
Svar på denne e-mail og fortæl os, at du gerne vil være med :green_heart:

Vi har brug for alle - lige fra dem der kan brygge kaffe til dem der har modet til at møde vores naboer. Så tøv ikke med at svarer på denne e-mail. Du må også gerne tage en ven med, uanset om vennen er medlem af Alternativet eller ej.

Kig i din kalender og svar gerne så hurtigt som muligt.

Din deltagelse vil gøre en forskel - så tøv endeligt ikke :slight_smile:

Vores Kandidater
Helena Udsen - Kommunalvalgskandidat
Troels Christian Jakobsen - Kommunalvalgskandidat
Rolf Bjerre - Kommunal- og regionsrådskandidat
Martin Kjærulff - Regionsrådskandidat

Klik på kandidatens navn, for at besøge dem på Facebook. Har du ikke Facebook, kan du se kandidaternes profiler på AlleOS - Se alle kommunalvalgskandidaterne her samt alle regionsrådskandidaterne her.

Kom og være med til at skrive historie sammen med kandidaterne og deres kampagnehold, når Alternativet for første gang er med til kommunalvalg.

Med venlig hilsen,
Bydelsbestyrelsen

Thorbjørn Eriksen
Forperson, Alternativet Bispebjerg NV

PS: Husk at sende svar så hurtigt som muligt - du skal blot klikke svar på denne e-mail :green_heart: