Vi inviterer til sol og samtale

Det er som om vejret forsøger at indhente alle de sommerdage vi ikke fik sidste år, men selvom vejret er varmt kan I måske alligevel lokkes indenfor til debat og snak om den grønne omstilling og udviklingen af Frederiksbergs nye Grønne Hjerte - Hospitalsgrunden.

Kort fra bestyrelsen:

Kære medlemmer,
Jeg håber, I nyder dette vidunderlige forår på Frederiksberg lige så meget som jeg gør. Er der noget dejligere end en Frederiksberg formiddag i solen før alle biler er vendt hjem fra sommerlandet? Men foråret har ikke været ren afslapning.

I lokalforeningen har vi også brugt foråret på at vænne os til at være en del af Frederiksberg Kommunalbestyrelse, hvor vores nyvalgte kommunalbestyrelsesmedlem Mette Bram har knoklet for at holde Alternativets grønne fane højt. Mens Mette har arbejdet i kommunalbestyrelsen, har vi i bestyrelsen samtidig barslet med forskellige arrangementer her i kommunen, der forhåbentlig vil være med til at involvere jer og kommunens borgere i den grønne omstilling.

Den 5. juni holder vi grønt grundlovsmøde og den 20. juni holder vi vores første medborgerarrangement om hospitalsgrundens fremtid. Begge arrangementer vil I kunne læse mere om i dette nyhedsbrev. Vi glæder os rigtig meget og håber I vil være med til at støtte op om disse møder, der nok er arrangeret af Alternativet, men som er åbne for alle der har lyst til at være en del af kommunens grønne fremtid. Så tag din ven eller nabo med hvis du har tænkt dig at kigge forbi en af møderne.

I den nyvalgte bestyrelse arbejder vi på højtryk sammen med vores kommunikationsgruppe, men der er stadig rigtig mange spændende opgaver vi ikke er kommet igang med på grund af tidsmangel. Så hvis du er en af dem der sidder og har et par timer til overs engang imellem hører vi rigtig gerne fra dig på vores mail frederiksberg@alternativet.dk

Ellers vil jeg ønske jer alle en rigtig god forsommer og jeg håber vi ses til en af vores arrangementer næste måned.
De bedste hilsner
Jonas Bechgaard
Forperson Alternativet Frederiksberg

Og nu til de kommende arrangementer:

Grundlovsmøde: Grøn omstilling - dit personlige ansvar?
På Grundlovsdag d. 5. juni inviterer vi til en aften med debat om vores personlige ansvar i den grønne omstilling. Grundloven kender vi især for de rettigheder den giver borgerne, men den taler også om pligter - så hvorfor ikke bruge dagen på at tale om den enkeltes forpligtelse i den grønne omstilling? Vi har inviteret lektor i bioetik ved Københavns Universitet Mickey Gjerris til at tale om den enkeltes ansvar i forhold til grøn omstilling, samt Kirstine Thue Hansen, der blogger om hende og hendes families grønne omstilling i hverdagen.

Vores fælles drømme for det nye bykvarter på Hospitalsgrunden
Midt på Frederiksberg ligger den 160.000 kvadratmeter store hospitalsgrund. Den skal rømmes i 2023 og omdannes til et nyt bykvarter, og mulighederne er mange: boliger, erhvervsliv, byhaver, sportsområder, ældreboliger, solcelleanlæg, løbestier, rekreative områder og meget mere. Ingen er bedre til at vide, hvad Frederiksbergs borgere ønsker for grunden, end Frederiksbergs borgere, og derfor vil vi gerne invitere til samtale og debat med plads for drømme og ønsker.

Solvarme hilsner :sunny::sunny::sunny:
Bestyrelsen, Alternativet Frederiksberg :green_heart:
frederiksberg@alternativet.dk