Vi holder fanen højt og fortsætter

Kære medlem af storkreds Sjælland.

Så er vi igennem vores første EU valg og sidder nu her dagen derpå. Det er naturligvis hamrende ærgerligt, at vi ikke fik en plads i EU. Vi må dog huske på, hvor eksplosivt Alternativet er vokset, siden vi blev til. Dette var vores første EU valg.

Her i storkredsen kan vi med god grund være taknemmelige over, at 10.047 mennesker i Storkreds Sjælland gik ned til valgstederne, ind i stemmeboksene og valgte at sætte deres kryds ved Alternativet (siger det foreløbige fintællingsresultat). Hver og en af disse mennesker, har en tiltro til Alternativet, det skal vi fortsat leve op til, og det kan vi. Med det gode samarbejde som Alternativet nu har til andre grønne partier i Europa, kan vi fortsat så frø og sætte klimaet på dagsordenen. Vi har i al ydmyghed, sat klimaet på dagsordenen i den danske folketingsdebat - og heldigvis har andre fulgt trop. Vi ville have et klimavalg, og nu er det netop “klima” der er på næsten alle kandidaters læber.

I morgen er en ny dag, vi har et folketingsvalg, vi skal vinde, og vi har en politik Danmark ikke kan være foruden. Vi sætter nu alle sejl ind de sidste 10 dage af valgkampen, og giver den alt hvad vi har.

Vi starter imorgen på Gimle i Roskilde hvor Uffe er på sin valgturne - Grønnere end systemet tillader. Du og din ven, søster, svigermor eller din nabo er så hjertelig velkommen, man må meget gerne komme, selvom man ikke er medlem af Alternativet. Det bliver et brag af en aften, hvor vi viser, at vi kommer stærkt igen, og at Alternativet er det parti, som har den ultimativt mest ambitiøse klimapolitik - derfor er det helt nødvendigt, at vi får et godt valg. Se eventet her:

Du kan stadig nå at være frivillig, kontakt blot Storkreds Sjælland på mail: storkreds.sjaelland@alternativet.dk

Hører du om valgdebatter der mangler en Alternativ folketingskandidat, så skriv til storkredsen og lad os. Så ser vi om der er en ledig kandidat.

Kom så Sjælland, vi ved du kan.

Grønne valgkampklare hilsner

Storkredsbestyrelsen.