Vi har lagt planer for efteråret - se vores nye kalenderoversigt

Kære medlem,
Her får du en kalenderoversigt over efterårets arrangementer. Den er præget af, at vi vil lave et lokalpolitisk program til at bruge ved kommunalvalget i 2017. Det er ikke en helt nem proces, da det både skal være i overensstemmelse med Alternativets overordnede partiprogram, og skal afspejle virkelighedens dilemmaer og hotte sager i Silkeborg. Så der er brug for masser af gode ideer/ skøre indfald og ikke mindst viden om forholdene i Silkeborg Kommune. Derudover efterlyser vi også skribenter, layoutere, og billedfolk. Håber at se jer til et eller flere arrangementer :slight_smile:
Næste arrangement er med Elin Sonne fra SF, som meget generøst har tilbudt os at øse ud af hendes viden som SF’er i Silkeborg byråd, og det er nu på tirsdag aften d. 30. aug. i Medborgerhuset kl. 19-21 og så har vi møde d. 6. september kl. 18.30 i Kulturhuset angående kommunalvalgsforberedelser - begge møder er åbne for alle :blush:

2 af vores byrådsaspiranter kan du se på denne VIDEO optaget af René Gade på Klimaets Dag i går d. 27. august.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14117769_1512270005457177_1987278295223366876_n.jpg?oh=3a7d0b7e00f72a89cea1d348f90b1cc1&oe=583BED00

Har du lyst til at tage en Alternativet-uddannelse som facilitator så kig her under KONSULENTUDDANNELSE I FACILITERING – det er 3 weekender i hhv nov, jan og april og det foregår i Silkeborg med undervisere fra centralen.

Sorry, vi fik ikke ringet til alle medlemmer i sommerferien – det var en større mundfuld end vi havde vurderet!:sweat: pyh… så nu vender vi den om - vi vil rigtig gerne høre fra jer, hvis I har inputs til aktiviteter eller hvordan vi gør tingene, eller gerne vil inddrages i arbejdet.:green_heart:

Bedste hilsner fra bestyrelsen
Louisa Bisgaard, Claus Løwe Klostergård, Dorte Fløjgaard, Preben Lund Foged Rasmussen, Michael Hübertz, Simon Ganderup

Se vores efterårs-KALENDER her … dette er første forsøg med at lægge kalenderen på dropbox :stuck_out_tongue: - sig til hvis du ikke kan få adgang - skriv til silkeborg@alternativet.dk så sender vi kalenderen til dig på mail.
Datoerne i kalenderen kan du næsten regne med holder, - derimod kan emnerne for de politiske saloner nemt blive ændret hen af vejen.

Der bliver arbejdet på en IT-kalender-event-løsning fra centralt hold – når den er på plads og fungerer, så vil vi lægge alle arrangementer derind, og så bliver det nok nemmere at få overblik over hvad der foregår både her i Silkeborg, samt f.eks. i Århus, i Skanderborg og i Vestjyllandskredsen generelt.