Vi har brug for frivillige til kommunalvalget - ekstraordinært årsmøde d. 22/8

Kære alle medlemmer af Alternativet i København.

Det er nu, vi har brug for jer! :green_heart:

Kommunalvalget den 16. november er vildt vigtigt og Alternativer skal fortsat være med til at påvirke og præge udviklingen i vores dejlige by. Men for at det skal ske, har vi brug for, at alle bidrager med det, de kan. Vi har brug for dig som frivillig, hver en time, du kan afsætte til at deltage i valgkampen, støtter vores fælles kamp for, at så mange som muligt vælger Alternativet som det parti, de sætter deres kryds ved.

Bestyrelsen i København mangler ligeledes medlemmer, der har lyst til at være en del af kampagneledelsen. Bestyrelsen er garanten for, at alle vores dygtige kandidater får de bedste rammer for at drive den fælles kampagne videre. Det er bestyrelsens vigtigste opgave lige nu. Derfor opfordrer vi til, at du melder dig som bestyrelsesmedlem den 22. august, hvor vi afholder ekstraordinært årsmøde, for at supplere bestyrelsen.

På årsmødet skal vi ligeledes orientere om de vedtægtsændringer, som minimumsvedtægterne, vedtaget på seneste Landsmøde kræver. Derudover har bestyrelsen et forslag til vedtægtsændring, sådan at bestyrelsen kan bestå af færre medlemmer, hvis det er nødvendigt.
Se vedtægterne med justeringer og ændringsforslag her:
vedtægter_Kbh_22.08.2021.pdf (698.3 KB)

Vi har i bestyrelsen modtaget opstillingsgrundlag for endnu en kandidat: Christina Sade Olumeko. Det er vi glade for. Se Christinas opstillingsgrundlag her:
Kandidat til kommunalvalg 2021[10812].pdf (141.3 KB)
På årsmødet skal Christinas kandidatur godkendes, ligesom andre kan melde sig på dagen.

Vi ses den 22. august kl. 12.30!

Mødet er digitalt så du skal tilmelde dig her på Alleos, så der kan blive sendt zoom-link.

Grønne hilsner :green_heart: :pray:
Bestyrelsen i Alternativet København