Vi har brug for dig!

DET ER SÅ TÆT PÅ

Der er en uge tilbage af valgkampen og vi kan mærke en strøm af grøn aktivisme og momentum over hele landet. Vi får så meget god energi og karma fra alle kanter – vi er helt overvældede.

Meningsmålingerne ser lige nu ud til at vise at vi er omkring spærregrænsen, så de sidste dage er vigtige at være synlige - også nationalt. Derfor har vi bl.a. fået lavet denne helsides annonce vi vil indrykke i ét eller flere større nationale medier i weekenden. Du kan se et udkast til annoncen nederst.

Men vi har brug for støtte for jer, hvis det skal blive til virkelighed. For vores kampagnekasse er ved at være tom. Hvis du har mulighed for at hjælpe ville vi være meget taknemmelige for et bidrag via MobilePay til nummeret 74227 eller på alternativet.dk/givetbidrag - alle donationer gør en forskel!

Grønne hilsener
Franciska og Torsten

Hent i PDF
Hent PNG i fuld opløsning

Skal vi virkelig indsætte en helsides-annonce, hvor der ikke står andet end dét? Det er spild af plads. Hvorfor skriver vi ikke noget mere på siden? Vi åbner os selv for en kritik om at der bliver fældet så og så mange træer for at vi kan indsætte en næsten blank side i avisen.

I øvrigt vil det være oplagt at tilføje: “Undgå stemmespild - stem på Alternativet”.

I morges blev der talt om teksten:

Miljøet mangler kun én stemme:
Din

Mit forslag til 3 linje:

[et grønt kryds] ved

/ Alternativet

1 Like

Man skal passe på med negativ retorik, og sådan opfattes ordet stemmespild.

1 Like

Klima & Miljø mangler opbakning!

Det kan du forandre :slightly_smiling_face:

Sæt dit grønne kryds ved Alternativet!

Tak for din stemme :green_heart:
P.S. seneste meningsmåling viser, at Alternativet forsat er i Folketinget…