Ventetiden er ovre - her er første nyhedsbrev fra bestyrelsen

Kære medlem af Alternativet på Nørrebro
Så er vi i luften, og vi er så spændte!
Her får du det første nyhedsbrev med lidt om hvem vi er, og en invitation til starten på en masse fedt politisk arbejde her på Nørrebro.

Din nye bestyrelse blev valgt ind ved en stiftende generalforsamling i april måned og består af disse dedikerede personer:

Theis L. Smedegaard, forperson (delt post)
Theis er eksiljyde og har haft fornøjelsen af at bo på Nørrebro de sidste par år. Til daglig har han sin gang på Neurointensiv på Rigshospitalet, hvor han arbejder som sygeplejerske. Theis er lidt af en samfundsnørd og har arbejdet en del med studie- og fagpolitik før hen. Han har deraf også en stor kærlighed til sundheds-, social- og udd. politik.
Alternativet er det første parti han er aktiv i, men han har en del erfaring med organisationsarbejde fra bl.a. LGBT Danmark, Livslinien og Dansk Sygeplejeråd.
I fritiden kaster han med vægte til crossfit eller ser serier på sofaen.

Maja Einfeldt Molberg, forperson (delt post)
Maja bor ved Skt. Hans Torv og er mor til Elmer på næsten fem år. Maja har boet på Nørrebro i sammenlagt syv år. Til daglig arbejder hun hos SIND Ungdom som kommunikations- og fundraisingansvarlig. Maja har studeret Marketing, strategi og ledelse og interesserer sig meget for velgørenhed, miljøet og skoleområdet. Desuden knuselsker hun lyrik og chokolade.

Mads Duus, næstformand
Mads bor på Blågårds plads, men kommer oprindeligt fra Djursland. Han interesserer sig særligt for udenrigspolitik, beskæftigelsespolitik og retssikkerhed/demokratiet i alt almindelighed, og studerer til daglig Internationale Studier og Politik og Administration, hvor han lige har afleveret sin bachelor om Hizbollah. Udover politik er han vild med fodbold og helt tosset med at sejle.

Jonathan Ries, bestyrelsesmedlem
Jonathan bor på Guldbergsgade og har boet på Nørrebro i næsten 4 år. Politisk interesserer han sig særligt for klima- og miljøpolitik, europapolitik og erhvervspolitik. Jonathan er uddannet cand.merc, aktiv i NGO’en VedvarendeEnergi, og er ifølge sine venner en af Nørrebros bedste hjemmepizzabagere. Hvis nogen vil diskutere politik, er Jonathan altid en god diskussionspartner.

Jette Krøyer, bestyrelsesmedlem
Jette har været bosat mere end 30 år på Nørrebro og løbende engageret sig i lokalpolitiske tiltag. De sidste 19 år har Jette arbejdet i Københavns Kommune med familier inden for forebyggelse - og siden 1/1 2016 I projekt med og for beboerne, som er koncentreret om ét boligområde.

Mikkel Max, bestyrelsesmedlem
Mikkel Max er musiker, fysiker og historiker og har tidligere turneret og arbejdet i Europa-Kommissionens presseafdeling og som CSR-manager. Han er europæer og lever og ånder for internationalt samarbejde og forskning. Har boet på Nørrebro i 16 år og elsker bydelens fabelagtige og modsætningsfyldte spraglethed - som en miniature det globale samfund på godt og ondt.

Johnny Westh, bestyrelsesmedlem
Johnny har boet på Nørrebro i ravnsborggade siden 1985 og har aldrig boet længere fra byen end Herlev. Han har en bachelor i Biologi og i Kinastudier. For tiden arbejder han som taxachauffør et par dage om ugen, men bruger nok mere tid på Alternativet, hvor han har været med siden februar 2015. I øjeblikket er det mest arbejdet i forbindelse med kommunalvalget, der fylder. Var i 1984 med til at stifte De Grønne, men har ellers ikke været organisatorisk aktiv. Mest interesseret i Miljø/trafik, demokrati, uddannelse og sundhed. Ellers lidt af en gammel cykelnørd.

Man kan sige, at vi har “the courage of youth and experience of age” i en fin og varieret forsamling i vores nye bestyrelse. Vi er, som du kan se, så heldige at have hele to personer på posten som formand. Det er muligt i Alternativet med to formænd på en delt post. Disse to tæller dog rent juridisk kun som én, og har kun én stemme ved afstemninger mv. Men vi har så dobbelt op på kompetencer og indsigt i én og samme post.

Siden stiftelsen har vi holdt tre møder, og vi er nu ved at få alt det formelle på plads. Vi er samtidig ved at lære hinanden bedre at kende både menneskeligt og politisk, så vi kan finde den bedste konstellation af ansvarsområder i forhold til at gøre Nørrebro til “Den Bedste Bydel for Verden”.

Vi har en masse drømme og visioner for vores dejlige Nørrebro, som vi er ved at få nedfældet. Vi glæder os til at dele dem med dig, når sommeren går på hæld, og vi glæder os også til at høre, hvad du har lyst til at kaste dig ind i af projekter.
Hvad har du mon af tanker og idéer?

Det vil du få mulighed for at dele med os ved et event 8. september, hvor vi gerne vil invitere til fællesspisning og politik-snak et sted på Nørrebro. Mere info følger efter sommerferien. Hold øje med begivenheden her:
Redirecting...

Vi vender tilbage med mere efter sommerferien i august.
Tak for dit medlemskab og nyd sommeren

Mange varme hilsner
Bestyrelsen, Alternativet Nørrebro

1 Synes om