Venlig påmindelse: Vil du være Alternativets nye repræsentant i Valby Lokaludvalg?

Kære alternativister i Valby

Dette er en venlig påmindelse om tidligere mail, som I kan læse eller genlæse nedenfor. Vi skal i bestyrelsen træffe en beslutning om vores nye repræsentanter i Valby Lokaludvalg senest næste weekend, da første møde allerede er tirsdag d. 11. juni.

Alternativet Valby søger ny repræsentant til Valby Lokaludvalg, da nuværende repræsentant Helene Liliendahl Brydensholt flytter.

Som repræsentant i Lokaludvalget skal du være Alternativets stemme i spørgsmål vedrørende byudviklingen og forskellige tiltag i Valby. Det er en rigtig hyggelig og spændende post, og en god mulighed for dig, der gerne vil engagere dig lidt mere lokalpolitisk, uden at det tager for meget af din tid.

Det er op til dig selv, hvor meget du vil engagere dig

Som repræsentant i lokaludvalget skal du deltage i de månedlige lokaludvalgsmøder, der afholdes fast 2. tirsdag i måneden kl. 18.30-21 (der er gratis mad fra kl. 18 til dem, der har lyst - også vegetarisk). Derudover kan du vælge at melde dig ind i en eller flere af de forskellige underudvalg. Det er dog helt op til dig selv, om du har tid og lyst til at engagere dig i udvalgene også.

Helene har været aktiv i miljøgruppen, der afholder fire årlige møder og står for forskellige miljøaktiviteter i Valby som Klimafestivalen, Repair Café og plantekasserne på Toftegårds Plads. Du kan også melde dig ind i udvalg, der arbejder med socialpolitik, kultur og fritid, by og trafik og puljemidler, hvis det er sager, du brænder mere for.

Lidt om lokaludvalget

Lokaludvalget består af 23 medlemmer. 9 af medlemmerne er lokale politikere/repræsentanter fra de forskellige partier. De øvrige 14 medlemmer repræsenterer lokale organisationer, brugerbestyrelser og foreninger. Du kan læse mere om lokaludvalget her: https://www.valbylokaludvalg.kk.dk/om-lokaludvalget/#lokaludvalget

Vil du repræsentere Alternativet? Send os en mail!

Helene har været rigtig glad for at sidde i Lokaludvalget, og hun vil varmt anbefale dig at blive Alternativets nye repræsentant, hvis du interesserer dig for lokalpolitik og gerne vil have indsigt i og indflydelse på, hvad der sker i Valby.

Hvis du er interesseret, skal du sende os en e-mail, hvor du kort fortæller lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil sidde i lokaludvalget.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsener fra Bestyrelsen i Valby