Vedrørende årsmødet 2023

Kære medlemmer

Hermed en venlig reminder om vores årsmøde søndag den 14. maj 2023

Det er nu på søndag den 23. april, der er deadline for forslag man ønsker behandlet på årsmødet, så det er nu I skal indsende alle jeres gode tanker til sydsjaelland@alternativet, hvis de skal nå at komme med på årsmødet.
Samtidigt må I også gerne sende os en mail på sydsjaelland@alternativet.dk, hvis I kunne tænke jer at stille op til bestyrelsen. Det er ikke nødvendigt, I kan også stille op på selve årsmødet, men det ville dog være rart at vide på forhånd.

En lille bøn herfra:

Hvis I gerne vil deltage på årsmødet, så tilmeld jer meget gerne her, så vi får en fornemmelse af hvor mange som deltager.

Storkredsens Kandidatudvalg

Alternativet Sjællands Storkreds vil stadigvæk gerne høre, om der er nogen der vil være med til kandidatudvalgets arbejde. Skriv til sydsjaelland@alternativt.dk

Landsmøde den 20-21. maj

Til sidst vil jeg minde jer om årets landmøde, som i anledningen af 10-året for Alternativets stiftelse, gerne skulle ende i et brag (af den positive slags).
Hvis I vil være tilstede på Landsmødet, så skal I huske at købe billet mens der stadigvæk er billetter at købe.
Men uanset om I deltager fysisk, eller om I vil følge med digitalt, så skal man huske at tilmelde sig til den digitale afstemning. Det gør man på dette link, og her står der yderligere informationer, f.eks. også om hvor man kan købe en billet for at deltage fysisk til Landmødet.

Håber at se jer til såvel vores eget årsmøde den 14. maj, som til 10-års jubilæums Landmødet den 20-21. maj.

De bedste hilsner
Jan