Valgtilforordnet, alle kandidater godkendt + husk deadline

Alternativet kan senest den 16.oktober udpege 2 tilforordnet til at hjælpe valgstyrerne på valgdagen. Kunne du tænke dig dette spændende tillidshverv, skal du sende nedenstående til bestyrelsen, snarest og senest på søndag den 15.oktober, så trækker vi lod blandt de som har budt sig til.
Send følgende til helsingoer@alternativet.dk - fulde navn, adresse (skal bo i kommunen), e-mail + fulde cpr.nr til udbetaling af diæter (der udbetales cirka 1.200,- for hele dagen)

I fredags blev alle vores 4 kandidater formelt godkendt af valgbestyrelsen i Helsingør Kommune - så nu er valgkampen for alvor i gang.

Her er et udpluk af kommende arrangementer - vi opdaterer løbende på vores facebook side:
14.oktober kl. 12:00 – 16:00 på torvet ved Café Chaplin Petang dyst med vælgerne hvor valgforbund offentliggøres – økø pølser og øko øl 
26.oktober kl.18:00 – 20:00 i Lundegade 17A – mød Torsten Gejl til en uformel snak
Hvordan kan vi gøre det bedre i Helsingør på beskæftigelses- og socialområdet? Kom og mød Alternativets ordfører på områderne til en uformel snak.
2.november kl.18:00 – 20:00 i Lundegade 17A – en snak om konstituering, som skal forberede kandidaterne til at træffe det bedste valg for Alternativet på valgnatten. Til den lejlighed inviteres 2 personer fra Alternativet som har prøvet det helt tæt på før, og de vil dele ud af deres erfaringer – både de gode og de knap så gode.
9.november kl.18:00 – 20:30 i Lundegade 17A – ordinært Årsmøde med bl.a. valg af ny bestyrelse,
13.november 19:00 – 21:00 på Kulturværftet – møde Uffe og Kandidaterne

HUSK der er deadline på torsdag den 12.oktober for at indsende dit kandidatgrundlag, hvis du ønsker at stille op til valg af ny bestyrelse ved årsmødet 9.november - kandidatgrundlaget sendes til helsingoer@alternativet,dk

Kærlig hilsen
Bestyrelsen