Valgkampsmøde på torsdag

Se også nærværende nyhedsbrev her:
Åbent valg-medlemsmøde Alternativet Kolding.pdf (47.8 KB)

Hvem afgør, hvor du stemmer?
Eller hvad afgør, hvor du stemmer?

Uanset om det er ”hvem” eller ”hvad” eller noget helt tredje, der er mest afgørende, står vi foran to valg, og vi skal vi have flest mulige til at stemme på Alternativet.

Vi får endnu flere til at stemme på Alternativet, hvis vi er synlige og tydelige. Vælgerne skal vide, vi er der, og de skal vide, hvorfor de skal stemme på os.

Derfor skal vi UD, så vi kan se og høres, og derfor har vi brug for, at så mange som muligt har lyst til at være med i valgkampen.

Har du tid og lyst til at være med?

I Alternativet Kolding har vi siden lokalforeningsårsmødet arbejdet med vores aktiviteter i den forestående valgkamp. Vi er klar med plan og idéer, og derfor inviteres du til medlemsmøde torsdag den 2. maj 2019 kl.19.00-21.30 på Piledamsvej 14, st.
Se begivenheden på
AlleOs her: AlleOs // Alternativet
Facebook her: Redirecting...

Vi håber, du har tid og lyst til at være med i vores valgkamp. I fællesskabet finder vi overskuddet og mulighederne for at gøre vores kampagne endnu bedre, så vi kan få sat en ny politisk dagsorden i Danmark og for Danmark i Europa og Verden.
Alle – også ikke-medlemmer – er hjertelig velkomne.

Konkrete opgaver

  • Ophængning af folketingsplakater i Kolding Kommune, når valget bliver udskrevet
  • Ophængning af EU-plakater i Kolding Kommune lørdag den 4. maj 2019. Vi mødes fra kl.10.00.
  • Navne på vores lister, vi kan kontakte, når der er brug for hænder
  • Øvrige valgaktiviteter

1. Maj
Nogle af os plejer at kigge forbi 1. maj-arrangementet i Stejlbjerganlægget, så måske ses vi der? Vi har ingen officielle aktiviteter, men der plejer at være debatværdige taler og det er altid kærkommen mulighed for at drøfte lidt politik med de fremmødte. Thomas fra bestyrelsen kommer i hvert tilfælde. Se arrangementet her:
%20maj%202019%20plakat

Kontakt os i bestyrelsen, hvis du har noget på hjerte: AlleOs // Alternativet

Med kærlig hilsen og de grønneste ønsker,
Alternativet Kolding