Valgkampen er i gang – vi skal bruge din hjælp til plakaterne!

Kære medlem og støtte til Alternativet Aarhus

Som det nok er de fleste bekendt, er valgkampen i gang – og vi knokler for at sikre den grønne dagsorden en stærk stemme i byrådet!

Til det vil vi rigtig gerne have din hjælp!

I dette nyhedsbrev kan du derfor læse om, hvordan du kan hjælpe til i valgkampen og sikre, at vi igen får plads i byrådet til Danmarks grønneste og mest bæredygtige politik.

Plakater
Lørdag d. 23. oktober lyder startskuddet til plakat-opsætning. Det betyder, at vi skal ud og hænge vores gode kandidater op i lygtepælene i hele kommunen – og vi vil gerne have dig med!

Vi skal bruge både hænder, biler, kassecykler, trappestiger, knibetænger og alt muligt andet, for at det kan lykkes.

Hvis du gerne vil hjælpe til, så kan du kontakte vores kampagnekontor ved at skrive til aarhus@alternativet.dk eller SMS’e eller ringe til Mathias Kofoed-Ottesen på 50 88 98 38 mellem kl. 09-16.

Facebookgruppe for frivillige
Du kan også gå ind på vores Facebook-gruppe for aktive frivillige (https://www.facebook.com/groups/501857420225208/) og tilmelde dig begivenheden DEN STORE PLAKATDAG.

I gruppen kan du også se, hvornår du kan hjælpe vores kandidater. Der er blandt andet mange fredage, med morgenmadsuddeling i kalendere – og snart kommer også datoer for hvornår kandidaterne står på gaden i Den Grønne Pavillon.

Jo flere, der melder sig til at hjælpe vores gode, grønne kandidater, jo bedre kan vi få vores politik ud at leve blandt aarhusianerne!

Valgstyrer og Valgstyrerforperson
Når vi skal til stemmeurnerne, er der jo mange gode folk, der sikrer at tingene går ordentligt for sig. Det er blandt andet valgstyrerne og valgstyrerforpersoner. Og det kan blive dig!

Alternativet skal stille med 2 valgstyrerforpersoner og 8 valgstyrerer. Deres opgave er at tælle stemmer ved valgstedet og i øvrigt sikre at dagen forløber som den skal. Valgstyrerforpersonen har derudover den opgave at åbne og lukke valgstedet.
Og bare rolig; man behøver ikke have prøvet det før – kommunen afholder et informationsmøde d. 11. november, hvor man vil blive klædt på til opgaven.

Hvis du gerne vil være valgstyrer(forperson) d. 16. november, så kontakt Mathias på aarhus@alternativet.dk for nærmere information.

Tilbage er der kun at sige, at vi glæder os til at se dig i valgkampen!

De Grønneste Hilsener
KampagneKontoret