Valgforbundet er på plads

Kære medlem :dolphin:

Alternativet i Helsingør har nu indgået en aftale med Det Radikale Venstre om et valgforbund. Du kan læse mere herunder (desværre kunne Morten Greve ikke deltage, da aftalen blev indgået og billederne taget).

Vores tre kandidater er i fuld gang med at planlægge valgkampen sammen med bestyrelsen, og du hører snart fra os igen med en invitation til at deltage i møder, events mm.

Velkommen :green_heart:

Kærlig hilsen
Bina Seff
Konstitueret forperson frem til valget

ALTERNATIVET INDGÅR GRØNT VALGFORBUND MED RADIKALE VENSTRE I HELSINGØR

Efter mange gode drøftelser, har Alternativet Helsingør besluttet at indgå i et grønt valgforbund med Radikale Venstre. Udover selve det matematiske valgforbund er partierne enige om at bidrage til udviklingen af en bæredygtig kommune – socialt, økonomisk og miljømæssigt.

Begge partier er enige om, at der mangler mandater i Helsingør byråd, der tager klimakrisen alvorligt og helhjertet vil værne om Helsingørs natur. Alternativet glæder sig til at kunne løfte den grønne dagsorden i Helsingør Kommune, og vi håber, at vi med det grønne valgforbund kan flytte fokus til den gode politiske debat - fremfor al den kedelige snak om rød og blå blokpolitik og borgmesterposter.

2 Synes om

Godt gået :blush::clap: Jeg er helt enig i at det er et godt udgangspunkt at gå sammen med de Radikale og stille sig uden for diskussionen om blokpolitikken. Det vil naturligvis kræve, at samarbejdet og Alternativet kan komme med klare og konkrete forslag og krav, som vælgerne kan forholde sig til, og som kan bruges, hvis vi kommer i den heldige situation at vi kan afgøre borgmesterposten.