Valgfest, plakatnedtagning og Lokaludvalgsrepræsentant

Kære medlemmer af Alternativet på Nørrebro! :green_heart:

Så er det på tirsdag, at vi skal i stemmeboksene og sætte krydser!

Vi håber selvfølgelig, I har lært vores kandidater at kende og fundet ud af, hvem I mener vil repræsentere jer bedst i Borgerrepræsentationen og Regionsrådet. Måske I også har benyttet lejligheden til at diskutere lokalpolitik med venner og naboer og endda fået et par ekstra stemmer hentet hjem til Å :ok_hand:

Plakatnedtagning på valgaftenen

Vi vil rigtig gerne vise Nørrebroerne, at vi rydder op efter os selv. Derfor tager vi allerede på valgaftenen fat på, at få vores kandidater ned fra lygtepælene. Kom og giv en hånd med, når du alligevel skal ned og stemme på den lokale skole. Vi mødes ved Guldbergsgade 120 kl. 18 og går ud og rydder op i små grupper. Medbring gerne en god saks samt en stige og/eller ladcykel, hvis I har en.

:point_right: Tilmeld dig eventet her :point_left:

Og hvis I efter valgaftenen støder på vores grønne plakater, så er I meget velkomne til at tage dem ned eller give et tip om hvor de hænger. De kan afleveres i Åbenrå 33.

:green_heart: Valgfest på tirsdag - DU er inviteret!! :green_heart:

Kom og fejr det forhåbentlig gode resultat og drik en CO2 neutral cocktail sammen med os!

:point_right: Læs mere og tilmeld dig EVENTET her :point_left:

Valg til Nørrebro Lokaludvalg

Kommer vi i Kbh´s Borgerrepræsentation, har vi til opgave at udpege en repræsentant for Alternativet til Nørrebro Lokaludvalg. Vi ønsker naturligvis, at denne har så bred opbakning som muligt, og derfor vil vi rigtig gerne have jer involveret!

Tirsdag d. 19/12 kl. 19 inviterer vi til valg af repræsentant (og suppleanter), hvor alle medlemmer at partiet fra Nørrebro kan stille op, og så vælger vi dér, hvem der skal være med til at forsøge at sætte dagsordenen for et bedre Nørrebro gennem Lokaludvalgets arbejde. Du kan læse mere om Lokaludvalget her: http://noerrebrolokaludvalg.kk.dk/

Ønsker du at stille op, er der deadline for opstilling tirsdag d. 12/12 på mail: noerrebro@alternativet.dk. Nærmere info omkring opstillede, mødested og dagsorden følger :slight_smile:

Det var alt for denne gang. Vi ønsker alle en rigtig god valgaften, hvorend I vælger at holde den. Måske vi ses! :wink:

Mange grønne hilsner,
Bestyrelsen på Nørrebro :green_heart: