Valgfest og fordelingsnøgle

Storkredsen inviterer til storkredsmøde

lørdag d. 25. november på VUC i Faxe (Præstøvej 5, 4640 Faxe) kl. 14:00 – 18:00

Vi har følgende på programmet:

Forpersonmøde kl. 14:00 – 15:30: erfaringer og eftertanke fra foreningernes opstillingsmøder og valgkamp. Forpersonmødet kun er for forpersoner eller suppleanter for disse, men personer, der er samkørende med disse, er velkomne til at få en kop kaffe i mellemtiden og et arbejdsspørgsmål om Storkredsens fremtidige virke, som vi vil bruge som inspiration fremadrettet.
Storkredsmøde kl. 16:00 – 18:00: valgresultater, regnskabsoversigt jan-nov. 2017 og budget 2018, og vedtagelse af fordelingsnøgle for 2018.
Festlig aften 18:00-23:00 hvor vi hygger og fejrer kredsens valgresultater og trøster de lokalforeninger, der ikke blev valgt ind. Vi medbringer selv mad og drikkevarer til fællesspisning. Musik haves digitalt, men levende musikanter vil være enormt velkomne (Sven?).

Tænk grønt – kør sammen! image


Hjemmesider og valgvideoer

To lokalforeninger har nu hjemmesider og Storkredsen er lige på nippet med sin: Odsherred.alternativet.dk og Guldborgsund.alternativet.dk. Da der er flere, som producerer valgvideoer, så kan Storkredsen tilbyde vores YouTube-kanal til offentliggørelse/deling. Vi har oprettet og kan oprette lokale playlister, så hver lokalforening, regionsrådskandidater og folketingskandidater har hver sin playliste.
Der er oprettet en mappe i Drev - Valgvideoer - hvor du kan lægge din video og lige sende en mail til storkreds.sjaelland@alternativet.dk at nu har du lagt en video op, som skal på Storkredsens YouTube-kanal. Så skal vi nok lægge den op og sende dig delingslinket.

         _Vi ønsker jer alle en fornøjelig og spændende valgkamp_ 
         _og glæder os til at fejre hinanden lørdag d. 25. november._

image