Valget banker på døren -det gør plakaterne også

Kære alle Å medlemmer i Sydhavn og på Vesterbro.

Tiden for valgplakaternes valfart til lygtepælene er oprunden (næsten)…

Nedenstående besked er skrevet af Vesterbro/Sydhavnens lokale folketingskandidater Asbjørn Ammitzbøll Flügge og Nina Svane Mikkelsen, som har fået til opgave at hænge valgplakater op i Sydhavnen og på Vesterbro. Alle svar bedes henvendt til nina.svane@alternativet.dk

Kære Alternativister på Vesterbro og i Sydhavnen
Meget tyder på, at folketingsvalget bliver udskrevet på fredag, måske allerede på torsdag. I den forbindelse er Alternativet og vi i fuld gang med at samle en gruppe friske frivillige, som har mod på at hænge partiets plakater med partiets folketingskandidater op i Vesterbro og Sydhavnen. Det mest sandsynlige er at plakater skal hænges op lørdag.
Tid og sted: (Formodentlig) Lørdag den 4. maj klokken 11.00-15.30 (alternativet torsdag eller fredag samme tid) på Vesterbro og Sydhavnen (nærmere adresser kommer senere).
Hvis man har en ladcykel og en stige samt en tang og handsker, skal man endelig tage det med. Ellers vil der være tænger og handsker i et vist omfang.

Folk bliver sendt af sted to og to, og så kan man altid komme tilbage og hente flere plakater. Der er boller, kaffe og andre drikkevarer. Meld tilbage om du har lyst til at hjælpe og evt. hvilke af disse dage, du kan.
NB: Det er muligt at valget først bliver udskrevet senere - i så fald hører du nærmere om det.


Bedste hilsener
Asbjørn Ammitzbøll Flügge & Nina Svane Mikkelsen