VALGBAL i SYDJYLLAND 5.JUNI

valgbalsyd

INVITATION TIL VALGBAL I SYDJYLLAND

Onsdag d.5 juni - også bedre kendt som Grundlovsdag (eller for nogen Fars dag) er mange ugers hårdt arbejde slut og vi er mange der går til valgstederne for at sætte det endelige grønne kryds.
Kl.20.00 lukker valgstederne men SÅ starter den rigtige spænding og der begynder at komme exitpolls og resultater fra hele landet.

Den slags pres skal man ikke sidde alene med og vi, i Alternativet Sydjylland, vil gerne give et kram, en drink og nogen forfriskelser til alle de mange frivillige, kandidater og godtfolk, der sidder helt ude på kanten af stolen sammen med os denne aften.

Vi vil også gerne benytte aftenen som en slags afkobling for alle de frivillige der har knoklet i ugevis med at sætte plakater op, hente kaffe, delt flyers ud, gået med flag, delt diverse opslag på SoMe eller bare slet og ret har lyttet til frustration eller glæde fra kandidater og andet godtfolk.
Har du været frivillig på en kampagne eller på anden måde deltaget i de sidste ugers valgarbejde er du derfor særligt inviteret - KAN I HØRE DET ÅU?? :kissing_heart:

Derfor har vi booket et sted, en storskærm og en masse hygge, så vi sammen kan følge resultaterne som de tikker ind.

Vi inviterer til snak, fællesskab, politik, musik og måske en dans
Vi serverer en drink, der bliver økologisk bar og snacks.
Hele arrangementet er gratis at deltage i og er - som altid - åbent for alle!
Kage er, som altid, velkomment men intet adgangskrav :wink:

Info:
Sted: GODSET
Adresse: Jens Holms Vej 5, 6000 Kolding
Start: kl.20.00
Slut: Når vi ikke gider mere - Vi hjælpes ad med at rydde op
Tilmelding: Af hensyn til indkøb må man gerne tilmelde sig via AlleOs hér: AlleOs Tilmelding
Transport: Der er god offentlig transport, og vi opfordrer til at oprette en tråd til samkørsel i Facebookarrangementet hér: https://www.facebook.com/events/415926845771919/
Overnatning: Kender du ikke en lokal Alternativist du kan sove hos, så findes der bl.a.:
Zleep Kolding eller Danhostel. Der er også mange andre alternativer som kan findes på f.eks. Visitkolding, så man kan overveje BnB eller AirBnB - Det kunne jo være at I ikke kunne køre hjem.

Vel Mødt
#Stemgrønnest #DerforUffe
Så er det nu vi tager dem
Alternativet Sydjylland