VALGAKTIVISME: Vær med - i lygtepælen, på gaden, som valgtilforordnet m.m

valg%20high%20five%20mindre

Kære alle

Foråret er i den grad på vej, og det er folketingsvalget også. Vi ved ikke, hvornår der bliver trykket på valgknappen, men der går næppe lang tid. Så snart valget sættes igang er der masser af spændende og sjove opgaver til os her på Frederiksberg, og vi har derfor brug for hjælp fra DIG til at sikre et kanon valg til Alternativet.

Dette valg er et at de vigtigste i mange år, både i forhold til de enorme udfordringer vi står overfor specielt i forhold til klimakrisen, men også i forhold til at arbejde for det samfund og den verden vi ønsker for os selv, vores børn og børnebørn.

I de snart fire år Alternativet har siddet i folketinget, har vi været med til at ændre den måde, vi taler om klimaet samt skabt opmærksomhed omkring alvoren af klimakrisen. Samtidig har vi udfordret den måde man bedriver traditionel blokpolitik på i Danmark, samt meningen og formålen med den uhæmmet økonomiske vækst de fleste partier støtter. Vi har med andre ord sat gang i en forandring, og den må ikke stoppe nu!

Vi har derfor brug for DIN hjælp. Skriv til vores frivilligkoordinator Jonas på jonasbechgaard@hotmail.com og fortæl, hvordan du gerne vil være VALGAKTIV. Vi er åbne for dine idéer og vi forventer ikke, du kan bruge al din fritid på valget - selvom det selvfølgelig vil være dejligt :slight_smile:

Her er et par konkrete opgaver

PLAKATOPHÆNG
Vi er jo ikke meget for de der plakater, men vi kan på den anden side ikke løbe risikoen ved at blive overset. Dertil er valget simpelthen for vigtigt.

Lige så snart vi kender datoen for valgkampens start, indkalder vi holdet af frivillige og med ladcykler,stiger, rutebeskrivelser og godt humør går vi efter de gode placeringer og nyder resultatet med en øl/vand og veggie-pizza bagefter.

Meld dig som plakatophænger ved at sende en mail til Jonas: jonasbechgaard@hotmail.com

GADEEVENTS
Bak op om de lokale valg-events, der løbende kommer i kalenderen. Fx er vi til stede ved FRB-dagene 10-12. maj.

Vi annoncerer begivenhederne på AlleOS og på Facebook

VÆR MED TIL AT BÆRE DEMOKRATIET SOM VALGTILFORORDNET

Der er valg til Europa-Parlamentet senest søndag den 26. maj. Mon ikke Folketingsvalget
bliver lagt samme dag, dvs d. 23., 24., 25. eller 26. maj?

Som medlem af Alternativet kan du bidrage til selve valghandlingen: Deltag i optællingen og få en skilling for dit bidrag til den demokratiske proces.

Man kan være med på et afstemningssted til en takst på 425 kroner (850 kr. til valgstyrere og tilforordnede, der deltager hele valgdagen / valgaftenen). Som tæller om aftenen vil satsen ligeledes være på 425 kroner.

Skriv til hos vores forperson, Marianne Karlberg, på mailen frederiksberg@alternativet.dk, hvis du er interesseret i at blive valgtilforordnet i slutningen af maj. Så får du nærmere besked om, hvad rollen indebærer.

IKKE TID (NOK)?
Hvis du ikke har tid, men stadig er interesseret i at sikre Alternativet et godt valg, har du mulighed for at give et bidrag her: https://alternativet.dk/givetbidrag


Vi glæder os til at høre fra dig i forhold til de konkrete opgaver.

Gode hilsner fra

Annedorthe Kring,
på vegne af bestyrelsen

kontakt: frederiksberg@alternativet.dk


Følg Alternativet Frederiksberg på Facebook: