Valg-nyhedsbrev | Nordjylland | 20.5.2019

nyhedsbrev

(Alternativet Nordjylland) #1

Kære medlem af Alternativet Nordjylland.
Valgkampen kører for fuld kraft, og vores kandidater er hver dag ude til debatter, valgmøder, tv- og radiooptagelser og interwiews.
De sidste to uger inden valget skruer vi ekstra op for intensiteten af valgkampagnen, og vi laver en omfattende flyeromdeling, hvor kandidater og masser af frivillige går på gaden eller putter i postkasser i hele storkredsen.

Der er et Alternativ, som vil gøre dig rig
Den 1. juni vil der være en landsdækkende fælles omdeling af flyers, med titlen: Der er et Alternativ, som vil gøre dig rig.
Der er brug for alle kræfter, hvis budskabet skal komme vidt nok omkring, og vi har også brug for din hjælp. Vil du være med, så kontakt os, ved at svare på dette nyhedsbrev.
Eller kontakt din lokalforening her.

Fair og Frit Valgbal
Selve valgdagen for folketingsvalget den 5. juni runder vi af med et brag af en fest, hvor alle kan deltage og følge med i resultaterne af valget, når de kommer ind.
Det foregår på KaffeFair i Aalborg, og der kan købes billetter nu og indtil den 2. juni, men da der er begrænset antal, anbefales du, at gøre det allerede nu.
Se mere og bestil billet ved at følge linket herunder.


Naturmødet
I år er Naturmødet i Hirtshals præget af de to valg, som ligger lige foran os, Europaparlamentavalget på søndag den 26. maj og folketingsvalget den 5. juni.

På de store scener er der bl.a. partilederrunde (Uffe Elbæk), debat og skolestue for miljøordførere (Christian Poll og Theresa Scavenius) og EU-debat (Karin Rohr Genz), og på vores egen stand nr. 81 (nede ved havnen) kan alle de nordjyske folketingskandidater træffes, og de er friske på en god samtale om natur og klima, og ikke mindst om, hvordan vi handler på udfordringerne.

Vi håber, du får lyst til at komme forbi standen. Vi giver en kop kaffe eller te og en grøn plante. Skulle du have lyst til at dele vores flyers ud, sammen med en masse andre gode folk, er du særdeles velkommen.

Naturmødet har åbent fra torsdag den 23. kl. 14.00 til lørdag den 25. kl. 16.00.
De sidste timer hver dag er det Alternativets Unge, der står på standen.
Hent Naturmøde-APPen her, så du kan følge med i aktiviteterne.


Europaparlamentsvalg
Skulle du endnu ikke have læst Alternativets bud på Europæisk politik, kan du finde det her.
Husk at stemme på søndag!