Valg af ny politisk leder

Ekstraordinært landsmøde 2020.pdf (101.5 KB)

For at kunne stille op den 1. februar, har Hovedbestyrelsen besluttet, at man skal have 100 stillere, så kandidaterne har brug for alt den hjælp der kan gives.

For at være stiller for en kandidat, skal man downloade dette skema:

https://alleos.alternativet.dk/files/articles/1_0_Erklæring%20om%20at%20være%20stiller.pdf

… printe det ud

… udfylde det

… scanne eller tage et billede af det

… og til sidst sende det til PLvalg@alternativet.dk

Det er fortroligt, hvem der er stillere, så du støtter ikke en kandidat offentligt ved at gøre det. (Jeg ved heller ikke hvem der er stillere for mig og du kan være stiller for flere kandidater)

Hvis du ikke har en printer, kan du skrive navn, dit medlemsnummer, navnet på den, du vil være stiller for samt din underskrift på et stykke papir, tage et billede af det og sende det ind til ovenstående emailadresse.

Dette er bureaukratisk, men da det er måden, det gøres på, håber vi, at du vil tage dig tid til det og på denne måde støtte et kandidatur.

Deadline er den 16. januar, så lad os samle underskrifterne hurtigt, så vi kan komme i gang med at drøfte vores partis fremtid.

Du må gerne sende dette nyhedsbrev videre til andre medlemmer af Alternativet. Det er vigtigt, at så mange som muligt kender til muligheden og proceduren for at være stiller.

d. 13 januar er der i Odense indkaldt til et ekstra ordinært landsmøde, hvor vi skal beslutte om vi skal have ændret nogle af vores vedtægter. Man kan enten fysisk tage til mødet i Odense, eller man kan stemme digitalt. For at afgive sin stemme digitalt skal man være tilmeldt… det kan du gøre på linket her: https://alleos.alternativet.dk/events/view/4023 inden d. 10 januar kl. 12:00.

Bedste hilsner
Bestyrelsen