Ugebrev om kandidatvalg og ugens fastlagte aktiviteter

Kære alternativist

Nu sidder du med ugebrev nr, 2 i denne valgkamp, vi håber du begynder at kunne mærke at den 21/11 kommer tættere og tættere på.

Allerførst skal du lige se, at vi i dag er kommet på Fyens.dk, fordi vi nu har to kvindelige kandidater klar til kommunalvalget.
Har du ikke læst artiklen, så er den lige her:
http://www.fyens.dk/middelfart/Alternativet-nu-med-to-kvinder/artikel/3183107

Den kommende uge

Vi sniger lige Naturens Dag med endnu engang.
Det er i morgen den 10/9, at du finder Alternativet i Tusindårslegeparken i Nørre Åby.
Du kan hele dagen fra kl. 10.00 til 15.00 komme forbi og møde begge vores kandidater til en snak, om det der optager dig i og omkring Middelfarts Natur. Hvad skal vores kandidater især vægte, hvad er vigtigt for dig.
Mens I taler om naturen og miljøet, så har vi underholdning klar til jeres børn. De kan gå fra vores telt, med et fint lokalt dyr, malet i deres ansigt.
Vi gir også en kop kaffe eller the til at varme sig på.

Så er det også nu vi starter mærkesagsmøderne op
Det første møde er nu på onsdag og det afholdes i Båring.
På Skovgyden 11 fra kl. 19.00 - 21.30

Den hele kommune er emnet for aftens mærkesagsmøde.
Kandidaterne kan se mange fordele ved, at Middelfart Kommune er en kommune med en stor by, to mindre centerbyer (Nørre Aaby og Ejby) og alle de omkringliggende små landsbysamfund.
Vi ser det stadig som en væsentlig opgave at udvikle en kommune der hænger sammen på alle leder og kanter. Hvordan sker det bedst, hvad er værd at være opmærksom på, hvordan kan man tænke bedre infrastruktur, bedre boligpolitik, bedre lokal forankring af den kommunale politik osv.

Her kommer du og dit lokalkendskab ind, mærkesagen bliver nemlig allermest skarp, når de lokale kendetegn og den lokale viden indarbejdes deri.
Tryk her, så vi ved hvor mange vi bliver
https://goo.gl/forms/PuzmyjkHf2YHuoRi2

GåmedÅ søndag den 17/9 kl. 15.00
Denne gang tager turens os til Brende Mølle lige på kanten mellem Middelfart og Assens.
Vi mødes ved Tanderupvej 32 i Gelsted og håber på tørvejr
Læs mere om Brende Mølle her: https://www.tripadvisor.dk/Attraction_Review-g3411638-d3543247-Reviews-Brende_Molle-Gelsted_Middelfart_Funen_and_Islands.html?m=19904

Har du noget du gerne vil ud med?
Har du politik du gerne vil have kandidaternes holdning til, arrangementer du tænker kunne være gode i valgkampen, viden som det er godt kandidaterne også har eller noget helt tredie? Så kontakt endelig en eller begge kandidater,

Lørdag den. 28. oktober får vi brug for så meget hjælp som muligt
Kl. 12 skal vi hænge valgplakater op.
Jill Toft Hansen og Tine Busk arbejder på at lave gode og ikke alt for lange kørelister til den dag. Jo flere vi er, nu hurtigere kommer vi rundt og nu hurtigere kan vi fejre, at nu starter valgkampen for alvor op.
Det gør vi med noget mad og drikke, når plakaterne hænger rundt i hele kommunen.
Vil du være med til en plakatfest, så skriv til tine.busk@alternativet.dk

I skal her til sidst vide, at vores (forhåbentlig) nye kolleger i byrådet, finder Alternativet Middelfart og vores kandidater ret interessante. Derfor har vi løbende dialog med repræsentanter fra de forskellige partier, hvilket vi finder meget lærerigt og vigtigt. Blot for at fortælle jer, at vores kandidater bliver bemærket rundt om i Middelfart.

kontakt din kandidat
Line Høst Seiding kontakter du på mail: Line.seiding@alternativet.dk og mobil: 60469620
Marit Sonja Bick kontakter du på mail: maritbick@hotmail.com og mobil: 23208728

Vi ses derude
På bestyrelsens vegne
Tine Busk