Uffes Masterclass - et talkshow med Uffe Elbæk

13 september kl. 17-21

SE (SydEnergi), kantinen, Edison Park 1, 6715 Esbjerg

Som inspirerende startskud for Alternativets kommunalvalgskampagner og for at styrke den fælles fortælling i Alternativets mange nystiftede kredse, har vi fået Uffe Elbæk overtalt til at dele sine erfaringer som projektleder og politisk iværksætter med os alle sammen. I uge 37 vil han derfor tage rundt i landet og gennemføre fem masterclasses, hvor vi hører historien om Alternativets tilblivelse og bliver introduceret til hans projekttænkning, ideer til konceptudvikling og det at motivere og lede frivillige.

Masterclassen vil være en god blanding af historiefortælling, gruppearbejde og modelopbygning. Alle der har lyst til at deltage er velkomne, så længe der er ledige pladser.

17.00-18.30 Uffes masterclass 1. halvleg

18.30-19.15 Spisepause

19.15-21.00 Uffes masterclass 2. halvleg

Tilmeld dig ved at vælge en billettype - også hvis du ikke ønsker at købe sandwiches - vi har brug for at vide, hvor mange vi skal lave kaffe til :slight_smile:

Tilmeld dig her: Uffes Masterclass | Billetter | Esbjerg | Forretning & Professionel | Billetto — Denmark

Tilmeldingsfrist mandag 5. september

Hvis du vil varme mentalt op til masterclassen kan det anbefales at læse Uffe Elbæks bog Ledelse på kanten. Den er udsolgt i papirudgaven men kan selvfølgelig lånes på biblioteket eller købes som e-bog.

Se facebook-eventet her: Masterclass med Uffe Elbæk