Uffe på Masterclass Tour i Vordingborg den 15. september

Kære medlemmer i Faxe og Stevns

Nu er jeg blevet lidt klogere og sender for første gang en nyhedsmail via DIALOG. Jeg håber, at det lykkes, og at I allesammen modtager den. :slight_smile:

Vi vil gerne gøre opmærksom på følgende arrangement, som finder sted i Vordingborg den 15.september: Redirecting...

For dem, der ikke er på Facebook, kommer der lidt information her:

Sted: Gåsetårnskole Afdeling Iselinge, Chr. Richardtsvej 33, 4760 Vordingborg
Dato: 15.september 2016, kl. 17 - 21

Som inspirerende startskud for Alternativets kommunalvalgskampagner, og for at styrke den fælles fortælling i Alternativets mange nystiftede kredse, har vi fået Uffe Elbæk overtalt til at dele sine erfaringer som projektleder og politisk iværksætter med os alle sammen. I uge 37 vil han derfor tage rundt i landet og gennemføre fem masterclasses, hvor vi hører historien om Alternativets tilblivelse, og bliver introduceret til hans projekttænkning, ideer til konceptudvikling og det at motivere og lede frivillige.

Masterclassen vil være en god blanding af historiefortælling, gruppearbejde og modelopbygning. Alle der har lyst til at deltage er velkomne så længe der er ledige pladser. Hvis du vil varme mentalt op til masterclassen kan det anbefales at læse Uffe Elbæks bog Ledelse på kanten. Den er udsolgt i papirudgaven men kan selvfølgelig lånes på biblioteket eller købes som e-bog.

Der vil på aftenen blive serveret et økologisk vegetarisk festmåltid. Er man helst fri for dette, kan man købe en billet uden mad :slight_smile:

PROGRAM FOR AFTENEN
17.00-18.30 - Uffes Masterclass 1. halveg
18.30-19.15 - Spisepause
19.15-21.00 - Uffes masterclass 2. halveg

Husk at købe billetter! Det kan du gøre her:

Og ellers håber vi selvfølgelig, at I har sat kryds i kalenderen den 25. september 2016 kl. 13, hvor vi holder ekstraordinært Årsmøde i Hårlev kl. 13. Det vil glæde os at se jer!

Grønne hilsner
p.b.v.

Kirsten
Næstforperson Alternativet Faxe - Stevns