Udsættelse af års- og opstillingsmøde

                                                      Lørdag den 14. marts 2020

Kære medlemmer !

Alternativet følger vi de anvisninger der kommer fra Sundhedsstyrelsen, og det betyder, at vi desværre er nødt til at udskyde vores års- og opstillingsmøde den 21. marts 2020 i Prismen.

Års- og opstillingsmødet skal ifølge vores vedtægter afholdes i marts måned. Men vi har Hovedbestyrelsens forståelse for at det er nødvendigt at vi udskyder afholdelsen til en dato, hvor det igen er sikkert at mødes. Du modtager nærmere information om ny mødedato.

Bestyrelsen, som heldigvis er intakt, fungerer som en forretningsbestyrelse frem til års- og opstillingsmødet.

Ved års- og opstillingsmødet vil der foregå valg mellem de kandidater der allerede nu har indsendt opstillingsgrundlag som Folketingskandidat, Europa parlamentskandidat samt til POFO og bestyrelsen. Hvis der er kandidater der frafalder deres opstilling, skal det meddeles bestyrelsen hurtigst muligt.

Vores repræsentant og suppleant i Hovedbestyrelsen er ikke medlemmer af partiet længere. Vi skal derfor have valgt nye repræsentanter til disse to poster. Valget vil foregå ved års- og opstillingsmødet.
Dette er et vigtigt valg, så vi opfordrer derfor allerede nu interesserede i at indsende et opstillingsgrundlag til storkreds.kbh@alternativet.dk . Opstillingsgrundlaget må max. fylde en A4-side og skal være os i hænde senest d. 27. marts 2020.

Madbilletter til årsmødet vil blive refunderet. Vores kasserer kontakter de medlemmer det drejer sig om.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Alternativet – Storkreds København

2 Synes om