Tryk her og se dine nye folketingskandidater

Før havde vi 4 - nu har vi 11 :slight_smile:

Lørdag den 4. marts havde vi opstillingsmøde i storkredsen, hvor vi fik suppleret vores nuværende kandidatfelt med 7 modige mennesker. Alle der stillede op blev valgt med en opbakning på over 50 % af de fremmødte medlemmer, og Alternativet Østjylland kan nu præsentere et samlet kandidatfelt på 11 personer.

Øverst fra venstre: Rasmus Foged, Peter Rasmussen(ny), Jan Birch(ny), Lars Pallesen(ny), Peter Steinbrenner(ny), Niels Christiansen(ny), H. C. Molbech, Carsten Borup(ny), Helle Wirum(ny) og Sander Jensen.

Vores nye kandidater supplerer de kandidater, vi valgte til årsmødet i september; Josephine Fock (spidskandidat), Sander Jensen, Rasmus Foged og HC Molbech.
På dagen fik vi også tid til en workshop om værdi-aktivisme, hvor medlemmerne fandt på events og kampagner, vi kan sætte i gang i samarbejde med kandidaterne. Vi glæder os til alt det, vi nu skal ud og sætte i gang!

Og har du lyst til at hjælpe og sparre med dine folketings- og byrådskandidater? HC Molbech har taget intiativ til ”kandidatsparring”, som foregår hver torsdag i lokalerne på Nørre Allé fra 17-18. Læs mere på AlleOs eller [Facebook] (Kandidatsparring - Mød og hjælp din kandidat)


BORG TIL BORGER – Mød Josephine Fock og resten af kandidatholdet
Mandag den 13. marts kl. 17-19 kan du komme forbi vores lokaler på Nørre Alle 86 i Aarhus og få en snak med Josephine og resten af vores kandidater om, hvad der sker på Borgen lige nu.
Læs mere på AlleOs eller Facebook


BLIV KLOGERE PÅ BIODIVERSITET
Kom til debatmøde den 7. marts om biodiversitet – eller rette tabet af biodiversiteten - med oplægsholder Rasmus Ejrnæs, seniorforsker ved Institut for Bioscience – Biodiversitet, AAU
Læs mere på AlleOs eller Facebook


GÅ MED TIL KVINDERNES INTERNATIONAL KAMPDAG
Den 8. marts kan du hå med andre medlemmer og interesserede til lighedsdemonstrationen på kvindernes internationale kampdag.
Læs mere på AlleOs eller Facebook


HVAD ER ØKOLOGI EGENTLIG?
Sander Jensen har arrangeret en tur for os allesammen til Økologisk Landsforening, hvor vi kan blive klogere på økologien. Det foregår den 23. marts. Læs mere på AlleOs eller Facebook og bestil din billet her


POLITIKUDVIKLING: POLITISK LABORATORIUM OM HANDICAPPOLITIK
Lørdag den 25. marts skal vi udvikle handicappolitik i Alternativet Østjylland, blandt andet med Alternativets sundheds- psykiatri- og handicapordfører Pernille Schnoor.
Læs mere på AlleOs eller Facebook