Tilmelding til Landsmøde, Den Store Forårsrengøring i Valby og 1. maj

Kære Å-tilhængere i Valby

Der sker en masse i de næste par uger. Først og fremmest skal vi minde jer om, at I senest i morgen (fredag d. 20. april) skal have købt en billet til landsmødet. I finder de mange billetformer her, som spænder fra den generøse, hvor man betaler for en anden Alternativists adgang til at købe en gratis adgang, så alle har mulighed for at deltage uanset økonomiske forhold. Der er tilmed også mulighed i år for at køre sammen med mange andre i bus fra København til Odense og tilbage igen.
Landsmødet ligger i år i weekenden d. 5. - 6. maj.

På søndag deltager flere fra bestyrelsen i Alternativet Valby i den årlige begivenhed, som Valby Lokaludvalg kalder Den Store Forårsrengøring. Her kan ALLE være med at at gøre Valby lidt kønnere, ved at samle det skrald op, som andre ikke formår at putte i en skraldespand. Selve arrangementet varer fra kl. 10-13, søndag d. 22. april, men man behøver ikke at deltage i alle 3 timer.
Bestyrelsen vil stå på Toftegårds Plads ude foran Valby Kulturhus allerede kl. 9.45, hvis I har lyst til at hilse og snakke lidt inden selve arrangementet går i gang.
Vi prøver at være så synlige som muligt.

For første gang nogensinde er vi velkommen til at deltage aktivt til arrangementet i Fælledparken d. 1. maj. Vi mødes inde i Åbenrå 33, 1124 København kl. 10, hvor vi starter med at spise morgenmad sammen. Her vil der være forskellige små indslag inden vi drager ind mod Fælledparken i samlet flok. Tilmeld dig på Facebook her og/eller på AlleOs her.

Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt.

På vegne af hele bestyrelsen, nyd solens dejlige stråler disse dage!
Tim Feveile - forperson i Alternativet Valby

PS Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andet, så skriv endelig til valby@alternativet.dk eller ring til Tim 209 40 109