Tiden nærmer sig årsmødet

Dagens Politiken har ovenstående anmeldelse af DieselHouse som vi bringer samtidig med en venlig erindring om, at det er i DieselHouse vi ses til vores årsmøde den 17. september.

Tiden nærmer sig
Der er nogle deadlines, der er vigtige at huske:
Har du forslag til vedtægtsændringer eller andre forslag skal vi have dem senest den 20. august kl. 23.59 - det er om fem dage!

Vil du kandidere til Bestyrelsen, til Politisk Forum og eller Evalueringsrådet skal vi have dit opstillingsgrundlag senest den 3. september kl. 23.59 - det er om 19 dage!
Du kandiderer ved at downloade, udfylde og sende denne formular.

Gennemsnitsalderen i den nuværende bestyrelse er knap 60 år, hvilket nok er noget højere end gennemsnitsalderen i Å. (Forpersonen, der skriver dette er 72).
Det siges godt nok, at visdom kommer med alderen, og i visse kulturer bliver ‘de ældste’ ligefrem lyttet til med særlig opmærksomhed og respekt.
Er vi de rette til at lede storkredsforeningen ind i en ny politisk kultur?
Sidste år var vi syv der kandiderede til syv bestyrelsesposter. Vi blev sjovt nok alle valgt :slight_smile: Lige nu er vi seks og vi skal vælge syv igen i DieselHouse. Må der dennegang opstille så mange skønne kandidater, at årsmødet rent faktisk kan foretage et valg.

Se eller gense indkaldelsen på AlleOs her.

1 Synes om