Tak til Sascha Faxe - samarbejdsmulighederne er gode og mange

Kære medlemmer i Midt- og Vestsjælland,

Tusind tak til jer medlemmer der i slutningen af Januar deltog i Mandags the med Sascha Faxe i Byens Hus i Roskilde - og naturligvis også mange tak til Sascha der prioriterede os i baglandet og slog fast at hun ønsker at være magtdeler og involvere os medlemmer mest muligt i hendes arbejde og også ønsker at støtte og involvere sig lokalt.

Som en lille opsummering fra snakken om det fremtidige samarbejde er konkrete eksempler på måder at søge indflydelse og involvere Sacsha at:

  • skrive til Sascha og høre om hun vil være medunderskriver på Debatindlæg.
  • skrive til Sascha og høre om hun vil dele dit opslag på Facebook.
  • skrive til Sascha hvis du har et spørgsmål til en minister (inden for hendes ordførerskaber) - f.eks. med hensyn til love/lovforslag der er imod alt bæredygtig fornuft.
  • skrive og tippe Sascha hvis du kender til/arrangerer begivenheder, som det kunne give god mening at Sascha deltog i/bidrog til – gerne i god tid :slight_smile:

Sascha opfordrede i øvrigt foreningen til at lave en liste over medlemskompetencer i Midt- og Vestsjælland. Listen skal indeholde dit navn og kontakt oplysninger således at Sascha kan kontakte dig, hvis hun har brug for konkret viden (særligt inden for hendes ordførerskaber). Så hvis du sidder med viden på et særligt område som du ved er/kommer i vælten politisk så skriv meget gerne til bestyrelsen med en kort beskrivelse af området og dit telefonnummer, så laver vi en liste og deler den med Sascha.

På mødet blev der fra de fremmødtes side efterspurgt en oversigt over fagråd/baggrundsgrupper der kobler sig til de forskellige ordførerskaber. Indtil en sådan er udarbejdet så kontakt Saschas sekretær Heval Yidirim, så kan du blive sat i forbindelse med de rette mennesker.

Her et par billeder fra arrangementet.Saschas ordførerskaber og poster.

:seedling: næste åbne bestyrelsesmøde er digitalt og finder sted allerede på onsdag d. 08.03.23 kl. 19.30-21.00. Du finder eventet her

Vi er i bestyrelsen åbne for næste ide til hvad alternativets medlemmer i Midt- og Vestsjælland og deres venner/familie skal have mulighed besøge i så skriv endelig til os på mailen midtogvestsjaelland@alternativet.dk.

Mange forårshilsner fra bestyrelsen :sunny: :green_heart::seedling:

Forperson: Cecilie Mejlstrup tlf. 22 32 35 39
Kasserer: Marianne Hammelboe tlf. 23 29 32 08
Medlem: Lene Bjerrum tlf. 60 83 32 26