Tak! tak! tak! og 3 gange tak! 4 kandidater, valgforbund + “har det godt, send flere penge”

Tak til deltagerne i møderne 24. august!
Tak til kandidaterne, der er i fuld sving med kampagnen!
Tak til dig, hvis du allerede er med i facebookfesten hver søndag!

Nu 4 kandidater

På opstillingsmødet 24. august blev Steffen Segovia Helbo forvandlet fra at være aspirant til at være vores nye kandidat til byrådet. Og det blev besluttet at vores kandidater stiller op sideordnet - og at rækkefølgen på stemmesedlen er, som kandidaterne selv foreslog det:

  • Marianne Hammelboe
  • Jørgen Sørensen
  • Jacob Antvorskov
  • Steffen Segovia Helbo

Steffen fik 100% opbakning og du ser ham herunder - det er Steffen i den røde skjorte. På billedet til højre ser du også Thomas Adelskov, Odsherreds borgmester, der deltog i formødet “Spis suppe med borgmesteren og spørg om valgforbund”. Og du ser Esben Sloth, Alternativets kampagneleder for kommunalvalget, på billedet til venstre. Esben deltog i både mødet med borgmesteren, mødet om valgforbund og opstillingsmødet.Valgforbund

På det ekstraordinære årsmøde 24. august besluttede vi at bestyrelsen er bemyndiget til at indgå valgforbund. Tak til deltagerne, tak til Ulla Munksgaard fra Storkredsen, der var dirigent og tak til Esben Sloth for at deltage og oplyse.

Tryk på link —> mødereferat

Bestyrelsen er i gang med forhandlingerne.


“Vi har det godt - send flere penge”

Har du fået sådan et postkort fra dine børn på ferie? Nu får du det fra dine kandidater.
Vi er i fuld gang med kampagnens mange gøremål og det meste går godt - se bare listen over aktiviteter i bunden af dette nyhedsbrev. Vi måtte aflyse sÅppeteltet på Slowfoodmarkedet 9/9 - men i de vigtigste arrangementer er vi med for fuld skrue…

Det, der ikke går så godt, er at vi ikke har penge nok til at få en ordentlig annonce i den fælles valgavis, der bliver husstandsomdelt op til valget.

Hvis du kan bidrage med penge, bør du sætte dem ind på vores konto med beskeden “Valget”:

Bank: 9889 242559

Husk at angive dit navn, hvis du giver over 9.999,- for så skal donationen fremgå tydeligt og gennemsigtigt i regnskabet :wink:


Ellers går det godt og vi bliver glade hver søndag, når du deler noget fra vores hjemmeside og gør facebookfesten endnu større!

Farvel og tak! :green_heart:


PS
Tjek hjemmesiden www.odsherred.alternativet.dk