Tak fordi du gerne vil være frivillig

Kære Alternativist

Mere end halvdelen af vores medlemmer i Østjylland, har tilkendegivet, at de gerne vil være frivillig i Alternativet i et eller andet omfang - og det er fuldstændig fantastisk!
Ind imellem kan det dog være svært at gennemskue, hvor og hvordan man helt lavpraktisk kan yde et bidrag til vores fælles vision. Det skyldes ikke, at vi ikke har opgaver, som vi mangler hænder til at blive løfte, men måske mere, at al ting går så stærkt, at vi ikke får kommunikeret godt nok til medlemmerne, når vi har brug for hjælp.
MEN…herunder finder du et par helt konkrete opgaver, hvor vi har stor brug for både praktiske hænder og tænkende hoveder:)
Husk også at holde øje med din lokalforenings Facebook-side, hvor der også ind imellem bliver slået frivilligopgaver op:)


Har du lyst til at RETHINKe Alternativet Østjyllands næste årsmøde?

Og vi mener det virkeligt! Vi skal skabe et årsmøde, som overgår alt, hvad vi endnu har lavet – og så endda for den samme pose penge, som vi plejer:)

Vi skal have samlet et team, der på frivillig basis har lyst til at hjælpe både med helt lavpraktiske opgaver samt mere planlæggende og koordinerende opgaver – man behøver ikke have lyst til begge dele! Vi har også brug for folk, der har kontakter ud i kreative, inspirerende, eller bæredygtige miljøer, hvor vi kan lave partnerskaber, og låne, få, eller benytte faciliteter, som musik, AV anlæg, scener, kostumer, oplægsholdere og alt muligt andet:) Og folk, der kan lave en visuel profil omkring Årsmødet…og folk, der kan……

Smid en mail afsted, hvis du vil med på holdet - hellere i dag end i morgen, for der er vi nok i gang!

Kontakt: Joan Halager-Dam, T: 31398474(bedste efter kl. 17), M: joan.halager-dam@alternativet.dk


Kan du skabe et levende og dynamisk website for Alternativet Østjylland?

Om ganske kort tid går Alternativet i luften med et nyt website, hvor vores lokalkredse og storkredse bliver langt mere synlige. Derfor søger vi en frivillig, der har lyst til at påtage sig opgaven som webmaster for Alternativet Østjylland. Dit arbejde vil være ca. 10 timer ugentligt, og bestå i dels at opspore (i samarbejde med storkredsen) de gode historier, og dels at uploade indholdet til det lokale website. Du får ikke noget fast arbejdssted, men er velkommen til at benytte vores lokaler i Nørre Allé 86 i Aarhus.

Samtidig vil du have en koordinerende og rådgivende funktion i at hjælpe vores 10 lokalforeninger med at udvikle deres lokale websites. Du bliver et vigtigt bindeled mellem web-udviklingsteamet i Landssekretariatet i København og lokalkredsene i Østjylland.

De nye websites er udviklet i CMS-systemet, der hedder concrete5, så det er en fordel, hvis du kender til det, ellers lærer vi dig det hen ad vejen. Det er også en fordel, hvis du studerer eller har arbejdet med webkommunikation.
Send en mail til til os, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du vil være webmaster hos Alternativet. Du er også velkommen til at sende en kort video. Hvad enten du sender video eller tekst, er det vigtigt, at du nævner dine kontaktoplysninger og hvor i storkredsen, du bor.

Du får ikke løn, men til gengæld en masse nye, skønne venner:) Alle på nær en medarbejder i sekretariatet arbejder frivilligt i Alternativet Østjylland, så vi håber, du - ligesom os andre - er motiveret af den forandring, Alternativet ønsker for samfundet. Din motivation kan også være at få erfaring med at arbejde med web og kommunikation i en frivillig, værdibaseret organisation.

Kontakt: Joan Halager-Dam, T: 31398474(bedste efter kl. 17), M: joan.halager-dam@alternativet.dk