Tak for sidst :-)

Kære medlem i Fyns storkreds
Først og fremmest: tak for sidst til forperson Jonathan Ries og femten festlige, fremmødte fynboer. Vi havde en rigtig fin aften med fællesspisning og gode samtaler om, hvordan vi sammen får løftet Alternativet.


Og så var det simpelthen så hyggeligt at mødes, at vi har appetit på mere. Nu ligger der jo en masse arrangementer indenfor den næste måned, men når de er overstået, vil vi prøve at arrangere en brÅnch (spise og tale sammen en formiddag), som de gør andre steder i Alternativet.

Klimafolkemøde 29-31. august i Middelfart
Alternativet har som vanligt en stand ved https://klimafolkemoedet.dk/ - der er nogle frivillige, som binder dagene sammen, og så får vi besøg af nogle MF’ere. Du er også meget velkommen til at kigge forbi og sprede lidt god energi i standen.

Besøg af MF Sascha Faxe 2. september i Nyborg
Vi er så heldige at Sascha kommer til Fyn. Hun indleder aftens samtale om natur- og havmiljø med lokal fokus på Fyn og tager også en kritisk samtale om vores blinde tro på økonomisk vækst.
Du kan være med til vegansk fællesspisning kl. 18 inden mødet. Tilmelding til Bjarne AlleOs // Alternativet
Sted: Frivilligcentret, Kgs. Bastionsvej 2, Nyborg - Se mere på: AlleOs // Alternativet

Fjordens dag 8. september i Odense
Vi deltager med en stand, quiz og andet godt. Kontakt Camilla AlleOs // Alternativet for at høre mere.

Måske brÅnch eller andet godt møde?
Vi vil gerne mødes en formiddag i slutningen af september og spise og tale sammen. Er der én derude, som har lyst til at være med til at arrangere? Så er der en fra bestyrelsen, som går med.

Ekstraordinært landsmøde 5. oktober
Det bliver online, men vi vil opfordre til, at man mødes rundt omkring i mindre grupper og gør det lidt sjovere at kigge på en skærm :star_struck: :tv:

Hjemløsedag 17. oktober i Odense
Vi har ikke planlagt noget endnu, men d. 17/10 er FN’s internationale fattigdomsdag og samtidig er det de hjemløses dag. I den forbindelse har Jacob arrangeret et møde med forpersonen for SAND Odense (en organisation for nuværende og tidligere hjemløse), hvor vi skal se på at lave en markering af denne dag og samtidig få et større indblik i hvilke problematikker der fylder for hjemløse i Odense.

Halvårsmøde 2. november, sted endnu ukendt
Sæt datoen i kalenderen, nærmere info følger. Men det bliver nok på Fyn (eller Trekantområdet) og om kommunalvalget 2025, så det bliver godt og spændende.

Drømmen om en butik - tænk endelig med :thinking: :smiley:
Til mødet talte vi lidt om muligheden for at leje et lokale i en af gågaderne centralt i Odense fx fra september til november ‘25 - altså op til kommunalvalget - og lave den til Den grønne butik. Her kan frivillige og kandidater fra Alternativet mødes. Men der kom en spændende tanke frem: nemlig at “åbne butikken” for organisationer og foreninger, som i en eller anden grad deler værdier med Alternativet - Cyklistforbundet, grønne nabofællesskaber, Dyrenes Alliance, Den Grønne Ungdomsbevægelse mm. - og vi sammen kunne bemande den og sprede gode, bæredygtige budskaber. Ideen er kun lige kommet på tegnebrættet, men tænk endelig med og overvej, om du er medlem af en gruppe, som godt kunne bruge et butikslokale i Odense til at synliggøre deres sag? Det er både modigt og generøst

Varme hilsner
bestyrelsen