Synes du, at vores kommunale og regionale arbejdspladser fungerer optimalt?

Synes du, at offentlige ansatte har optimale arbejdsforhold?

  • Tager kontrol, dokumentation og regelstyring for meget tid?

  • Kunne vi gøre det bedre for borgerne?

Vi har brug for dine input, kom og hjælp os!
Har du tidligere deltaget i et politisk laboratorie (POLA)? Hvis ikke, har du nu chancen for at prøve denne spændende og effektive arbejdsform og for at få indflydelse på Alternativet politik.

På tirsdag kl. 18.30 har du mulighed for at hjælpe os med at komme med gode ideer til Alternativets fremtidige politik. Der har været afholdt en POLA i København og Odense, og sammen med input derfra skal vores input danne grundlag for udkast til en ny vision for Velfærdsarbejdspladser i kommuner og regioner.

Det er klart at gode input vil være gode arbejdsredskaber for de kommunalpolitikere, vi får valgt i byrådet, så kom og brug din indflydelse!

Vi starter med oplæg fra Holger Delf og Helge Uggerholdt styrer aftenen med hård og kærlig hånd, så vi når omkring det, vi skal.

Du kan vælge, om du vil arbejde med børnehaver, skoler, plejehjem, social- eller sundhedssektoren.

Vi har specielt brug for folk, som har særlig interesse eller kendskab til en eller flere af sektorerne. Du vælger selv, hvilken du vil deltage i.

Der er selvfølgelig kaffe, te og kage undervejs, og vi har brug for input fra både folk i og udenfor partiet. Skyld dig at sende en mail med din tilmelding til nedenstående adresse.

"Flere ved mere"

Mvh
Susanne Zimmer
forperson
Alternativet Rebild
susanne.zimmer@alternativet.dk

1 Synes om