Supplerende opstillingsmøde til folketingskandidat

Kære medlem af Alternativet i Storkreds København
(København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner)

Tak for, at du fortsat er medlem i Alternativet!

Da vi holdt opstillingsmøde den 4. april i år valgte vi 10 folketingskandidater. Vi blev enige om at vi ville indkalde til et ekstraordinært supplerende opstillingsmøde senere på året med henblik på at have et fuldt kandidatteam på min.12 medlemmer til det kommende folketingsvalg (som skal afholdes før 5. juni 2023).

Den kommende tid, med hvad der nu ser ud til at blive et snarligt folketingsvalg (udskrevet senest 4. oktober?), bliver afgørende for Alternativet, som vi har fremhævet i flere møder og samtaler over de seneste måneder, og Storkreds København spiller naturligvis en central rolle her. Til folketingsvalget skal vi derfor både have et stærkt og fuldt hold af kandidater.

Det ekstraordinære opstillingsmøde afholdes søndag den 18. september kl. 11:00-13:00 på Sundholmsvej 8, 2300 København S.
Du kan tilmelde dig møderne på AlleOs https://alleos.alternativet.dk/events/view/4880 Afstemningerne foregår elektronisk.

Hvis du har lyst til at være en af de supplerende folketingskandidater, så send dit opstillingsgrundlag senest d. 21. august til storkreds.kbh@alternativet.dk. I dit opstillingsgrundlag bør du skrive kort om dig selv og din motivation.

Du kan skrive til storkredsmailen, hvis du har spørgsmål.

Du modtager senest to uger før det ekstraordinære supplerende opstillingsmøde links til de modtagne opstillingsgrundlag.

Vi glæder os til at se dig!

De bedste alternative hilsener,
Bestyrelsen i Storkreds København

:green_heart:Jeg kan da godt forstå, at tempoet sættes op - men vi skal måske huske på, at Mette Fredriksen har behov for at sætte sit eget tempo efter den 4. oktober - det kan blive en meget lang valgkamp… :green_heart:

Hej fra Gunhild til København…