Supplerende opstillingsmøde - Indkaldelse

Kære nordjyske alternativister

Vi skal have de sidste finjusteringer på plads, inden statsministeren udskriver valg. Vi indkalder derfor til et supplerende opstillingsmøde, hvor de sidste folketingskandidater kan blive tilføjet listen, og vi vil vælge rækkefølgen for alle vores kandidater, inklusive en spidskandidat. Vi kan allerede fortælle at der bliver kampvalg om spidskandidaturet, så glæd jer til det.

Mødet bliver afholdt i ÅU Aalborgs lokaler på Skudehavnsvej 13, 9000 Aalborg (den røde barak i parken).

Det bliver søndag den 14. august fra kl 13-16.

Alle afstemninger vil blive digitale, så hvis du ikke har mulighed for at være med, kan du stadig have indflydelse på hvem dine kandidater bliver. Vi vil også forsøge at streame fra mødet, så man kan følge med hjemmefra.

For at kunne deltage i de digitale afstemninger, skal du tilmelde dig begivenheden. Det gør du via AlleOs, på dette link: TILMELDING

Vi håber at så mange som muligt dukker op.

Hvis du ikke allerede er kandidat, men har en spirende en i maven, kan du indsende dit opstillingsgrundlag til email storkreds.nordjylland@alternativet.dk senest den 17. juli. Det kræver mindst 90 dages medlemsskab af Alternativet (på dato for opstillingsmøde), men ikke nødvendigvis bopæl i Nordjyllands storkreds.

Der vil om et par uger blive sendt materialer og dagsorden ud.

med venlig hilsen

Storkredsbestyrelsen
Alternativet Nordjylland