Supplerende opstillingsmøde i Nordsjælland

SUPPLERENDE OPSTILLINGSMØDE NORDSJÆLLAND PÅ ZOOM D.21/9

Kære medlem af Alternativet i Nordsjælland!

Bestyrelsen har fået henvendelse fra et medlem, der ønsker at opstille til det folketingsvalg, som alle mener er lige på trapperne.

Som følge heraf sender vi denne invitation til et supplerende opstillingsmøde d. 21/9-22, kl. 19-21, da der måske kan være andre medlemmer, der ligeledes ønsker at opstille.

her er link til deltagelse. Men du kan faktisk også bare tilmelde dig på den grønne tilmeldingsknap. Du skal selvfølgelig sørge for at have Zoom på din computer eller tablet

Vi opfordrer alle medlemmer, der mener at kunne bidrage i arbejdet for Alternativets politik på nationalt plan og som kan se sig selv som kandidat til folketinget, til at stille op.

Vi har allerede 6 gode kandidater, og en syvende er altså på vej.

Ved at stille op får du et godt indblik i arbejdet med vores politik, du får et godt samarbejde i kandidatteamet, og sidst - men ikke mindst, kan du måske tiltrække yderligere stemmer til Alternativet. Og alle stemmer tæller!

Du er velkommen til at rette henvendelse på mail til kandidatudvalget ved Allon Hein Sørensen, allon.sorensen@gmail.com eller Ingrid W Olsen, ingrid.w.olsen@gmail.com for yderligere informationer. Du er også velkommen til at kontakte vore nuværende kandidater, som du kan finde her: https://alleos.alternativet.dk/team/158 .

Du skal sende dit kandidatgrundlag til

storkreds.nordsjaelland@alternativet.dk inden d.4/9-22, kl.23:55.

I kandidatgrundlaget fortæller du om dig selv og dine politiske mærkesager.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Alternativets storkreds Nordsjælland,

ved Ingrid Olsen og Christa If Jensen.