Storkredsens nyhedsbrev juni 2017

Storkreds Sjælland er i fuld gang med at få en masse erfaringer. I lokalforeningerne arbejder vi hårdt med opstillingsmøder og listeopstillinger, og lige om lidt står vi midt i valgkampen.

Bravo – vi klarer det!

Storkredsbestyrelsen arbejder også for at hjælpe jer, og vi kommer rundt som dirigent til flere opstillingsmøder og på den måde får vi også talt sammen og kigget på udfordringerne.
På onsdag d. 21. juni kl. 19.00 har vi møde med lokalforeningernes forpersoner/bestyrelsesmedlemmer hos Carsten Elbæk Andersen, Storgårdsvej 12, 4250 Fuglebjerg

Dagsorden:

 1. Tjekind
  
 2. Runde med erfaringer fra opstillingsprocesserne
  
 3. Evalueringen af Kandidatudvalgets opstillingsmøde (KU17)
  
 4. Dion-modellen
  
 5. Hvordan gør vi opstillingsprocesserne gennemsigtige og demokratiske?
  
 6. Procesbeskrivelsen til logbogen
  
 7. Samarbejde med valgteamet (VT17)
  
 8. Næste step
  
 9. Tjekud
  

Kandidatudvalget KU17 fungerer fantastisk i år. Vi har gang i træningen af kandidaterne og har nu fokus på regionsrådsvalget.

Desværre er vi i storkredsbestyrelsen løbet tør for medlemmer, så vi afholder et ekstraordinært årsmøde lørdag d. 26. august, hvor vi skal have bestyrelsen suppleret med 3 medlemmer og 2 suppleanter. Tid og sted følger, men hvis du allerede nu er interesseret, så skal du senest 5. august indsende lidt CV om dig selv og de sager i Alternativet, som du brænder for – samt lidt om hvor du ser dig selv i en organiserende forening, som storkredsbestyrelsen primært er. Mail: Storkredsbestyrelsen
Dagsorden og kandidatgrundlag sendes ud til medlemmerne 12. august.

Vi skal lige kigge på økonomien og lægger op til en evaluering af fordelingsnøglen, og med et halvårsregnskab og et budget i hånden skal vi vurdere, om nøglen skal fortsætte eller vi skal justere den.

Efter Landsmødet 2017 skal vores vedtægter opdateres, så de kommer også på dagsordenen.

Og så skal vi selvfølgelig snakke valgkamp og dele viden. Tirsdag aften den 21. november skal vi juble over alle de medlemmer, der valgt ind i byrådene.

God sommer og kærlig hilsen
Ulla (kasserer) og Lotte (fungerende forperson)