Storkreds Sjælland varmer op til et aktionsår

Vi må erkende, at vi er i et sort kapitel i dansk politik, hvor ingen har indflydelse på regeringens beslutninger og klimahandling er gemt af vejen.

Der finder ingen grøn udvikling sted på Christiansborg, så nu må de grønne bevægelser slutte sig sammen og i fællesskab lægge et folkeligt pres på den politiske dagsorden.

Demonstration 13. maj 2023 - foreninger for en bedre fremtid arrangerer lokale demonstrationer overalt i landet for at stoppe de vanvittige store anlægsprojekter, som dræner kassen for den grønne omstilling og lukker endnu mere CO2 ud. Storkreds Sjælland er med på aktionerne 13. maj i Rosklide:

Alternativet Storkreds Sjælland demonstrerer
på Stændertorvet i Roskilde 13. maj kl. 11:00-13:00

STOP og DROP anlægsprojekter som ikke understøtter den grønne omstilling og forhindrer ambitiøse tiltag for naturgenoprettelse.

Limfjordsforbindelsen, Kattegatforbindelsen, Hærvejsmotorvejen, havneudvidelsen i Aarhus, Lynetteholm, Amagermotorvejen og udvidelsen af Københavns lufthavn er alle destruktive projekter, som fjerner midler og fokus fra dét, vi rent faktisk skal:

  • Vi skal investere massivt i grøn infrastruktur og vores voldsomt forsømte offentlige transport.
  • Vi skal fremme brugen af vedvarende energikilder som vind- og solenergi som en del af vores infrastrukturprojekter for at reducere vores afhængighed af fossile brændstoffer og deres negative klimapåvirkning.
  • Vi skal omlægge 85% af landbruget til plantebaseret produktion og finde arealer til 30% beskyttet vild natur.

Er du enig eller vil deltage i debatten, så kom til demonstration i Roskilde lørdag den 13. Maj kl. 11-13 på Stændertorvet, hvor Alternativet deltager i den landsdækkende aktion arrangeret af “foreninger for en bedre fremtid”

Talere:

Sascha Faxe (folketingsmedlem for Alternativet): Alternativets politik i forhold til anlægsprojekterne og infrastrukturforliget.

• Folketingskandidat Michael Monberg om Kattegatsforbindelsen og omlægning af landbrugspolitikken.

• EP-kandidat Jan Kristoffersen: om EU’s forslag til naturforbedring og regeringens afvisning.

• Folketingskandidat Ulla Munksgaard: Oprør fra bunden

Vær med den 13. maj og vis Alternativets vilje til sammen med andre grønne bevægelser at skabe en bølge af klimakrav og grøn omstilling - et oprør fra bunden, der ikke vil vente på parlamentarisk handling. Meld dig gerne til i AlleOs her

:green_heart: Grøn hilsen fra en nyvalgt og stærkere bestyrelse:

Ulla Munksgaard Forperson, Dan Lundstedt Næstforperson, Lene Ezzaaf Kasserer, Liselotte Katarina Rotfeld Medlem, Mariann Hansen Medlem, Birthe Thode Jacobsen Suppleant

:green_heart: Ulla