Storkreds Sjælland - Nyhedsbrev

Kære medlem af Alternativet, Storkreds Sjælland

Vi skriver til jer for at informere jer om, at Sascha Faxe har trukket sit kandidatur som folketingskandidat. Sascha har været en stor kapacitet, som vi har været utrolig stolte af at sende ud i storkredsen med den grønne fane. Heldigvis bliver Sascha i Alternativet, men har brug for at fokusere sin energi på aktivisme og andre områder af sit liv, som har lidt afsavn af de fire års kandidatur, hvor Sascha har arbejdet hårdt og godt.

Vores kandidatfelt er svundet ind, og vi vil derfor bede jer om at overveje, om I kender nogen, eller selv kunne have lyst til at stille op. Hvis du er hjemme i Alternativets politik, brænder for at fremføre den sammen med resten af kandidatholdet, kunne det måske være noget for dig.

Du skal være indstillet på at arbejde for fællesskabet og modtage træning i forbindelse med dit kandidatur. Og vigtigst af alt, skal du brænde for det.

Processen forløber således, at man er aspirant og derefter stiller op som kandidat. Hvis vi får henvendelser fra flere der ønsker at stille op, vil vi indkalde til et ekstraordinært opstillingsmøde, hvor det vil blive muligt at stille op. Du er meget velkommen til at kontakte storkredsbestyrelsen, hvis du har spørgsmål.

Mvh Storkredsbestyrelsen.
Ida, Mariann og Dan

Storkreds Sjælland

“Du skal være indstillet på at arbejde for fællesskabet”

“Vores Kandidatfeltet er svundet ind,…” - Hvorfor?

Altså jeg føler, det er en mærkelig kommunikation? Altså hvad er det her udtryk for?

Kærlig hilsen Gunhild

Fordi vores hidtidige spidskandidat i kredsen, Rasmus Nordenquist, har meldt sig ud af Alternativet (og siden ind i SF) - og Sascha, som var nummer to på listen nu melder fra.

Ok Nis, sådan at forstå - tak for den uddybning. Det lettede :slightly_smiling_face: :sparkler: