Stop Lynetteholmen og medlemssaloner med Franciska

stop_lynetteholmen

HJÆLP OS I KAMPEN MOD LYNETTEHOLMEN

Vi er med i kampen mod Lynetteholmen, da det er svært at lukke øjnene for de risikable konsekvenser det vil føre med sig. Vi mener at det er et forhastet projekt, der kolliderer med Danmarks visionen om at vi har verdens grønneste og mest bæredygtigste hovedstad. Samlet set vil anlægget af Lynetteholmen betyde en øget CO2-udledning på 350.000 tons, samt også skade biodiversiteten og Øresunds marineliv. Et projekt der har en sådan konsekvens, bør ikke gennemføres.

Vi har søsat en indsamling for at sætte fokus på Lynetteholmen med en bus-reklame, der skal køre rundt i København. På kort tid har vi samlet mere end 1/3-del af beløbet ind, men vi er stadigvæk ikke i mål.

Visionen med kampagnen er at det vil skabe et synligt opråb omkring problematikkerne ved Lynetteholmen. Selvom det er et projekt i København, synes vi at det giver mening at søge støtte fra alle os i Alternativet af to årsager:

  1. Der har været en yderst mangelfuld demokratisk og miljømæssig process omkring Lynetteholmen og vi frygter, at det kan skabe præcedens for fremtidige anlægsprojekter i resten af landet, hvis ikke det stoppes. Samtidig er det også et risikabelt skridt i den forkerte retning, for det kolliderer med regeringens egen plan om at gøre op med centraliseringen af vækst, boliger og arbejdspladser i København.

  2. Ved at iværksætte en stærk kampagne i København håber vi, at det giver mere synlighed for Alternativet på nationalt plan, hvilket kan gavne alle vores kandidater i det opkommende kommunal- og regionsvalg.

Vi er ikke alene i kampen. Flere eksperter har også rejst deres egen kritik at projektet. Vi håber du har lyst til at støtte kampagnen.

STØT KAMPAGNEN – TRYK PÅ BUSSEN

Screenshot 2021-03-31 at 15.42.42

INVITATION TIL MEDLEMSALON MED FRANCISKA

Tirsdag d. 6. april kl. 19:30 - 21:00 afholder Franciska Rosenkilde sin første digitale medlemssalon. Det foregår på Zoom og har du lyst til at deltage, kan du tilmelde dig via AlleOS her – men skynd dig, det er først til mølle, da vi max kan være 90 deltagere.

Ja, da! En skøn busreklame - og godt at kunne sige stop - og hvad skal der så stå på den anden side af bussen - spørger en sindig jyde med masser af dejlig natur i sit nærområde…

Kærlig hilsen
Gunhild :sparkler: